Miracle: Aconsegueixen clavar 40.000 persones on només en caben 5.000

Gaudeix de nou d'un dels articles més llegits del 2016, de Lluís Gallent, publicat el 22 de maig de 2016.

El prodigi ha sigut obra de l'educació concertada  i una monja de Benigànim

La manifestació, convocada per Escoles Catòliques  i la Fundació de Col·legis  Diocesans San Vicent Màrtir i amb el suport de PP i Ciudadanos, ha aconseguit una fita única, un miracle, com és ficar 40.000 persones en la plaça de la Mare de Déu, de la Verge per als més conspicus catòlics, on en anteriors concentracions de l'esquerra només en cabien poc més de 5.000.
26 autobusos procedents de Castelló, València, Alacant i, fins i tot, de Múrcia, han recorregut milers de quilòmetres, segons els organitzadors, la qual cosa mostraria la seua prodigiosa capacitat aritmètica. Un altre fenomen que s'hauria produït i que explicaria la versemblança d'eixes colossals quantitats, com diria Rajoy, és la presència d'Esteban “Belleza en 7 días” Pons i Isabel “Tatcher” Bonig, que multiplicaria de manera exponencial eixa massiva assistència per la llibertat educativa.


A la pregunta de per què no s'havien manifestat quan s'eliminaven places públiques i els xiquets i xiquetes estudiaven en barracots, Vicenta Rodríquez, presidenta d'Escoles Catòliques, ha declarat que “això és cosa de ‘pancarters’”. Repreguntada per la incoherència, ha etzibat als periodistes molestos: “Venezuela” i ha fet mitja volta.


Els manifestants, i açò és rigorosament cert, han corejat de manera festiva “Libertad sin ira”, així com el pasdoble València. Pons i Bonig la cantaven a veu en crit de manera entusiasta per donar exemple.

Lluís Gallent

Comentaris

Francesc de Cocentaina
20.
Jo no qüestionaria la quntitat d'asistents perquè estic convençut que no sempre, necessàriament, les "grans quantitats" no tenen la raó. Em sembla molt més objectiu pretendre una escola pública laica i de qualitat. Aquells que vulguen una escola confessional (que ningú els nega el dret) que se la paguen. És una vergonya que l'administració política no haja normalitzat les relacions amb l'església catòlica tal com correspondria a un estat aconfesional i laic que havia d'haver-hi. És una vergonya que l'administració pública de l'ensenyament pague sous a milers de professors de religió que ella no ha preparat i que l'església li ha imposat. A més, amb la condició que aquestos mateixos professors donen assignatures afins. Aquest és el "marró" que els diferents partits no han sabut afrontar i que segons el meu parer està en primer lloc.
  • 0
  • 0
VicentCS Almassora
19.

#1 Igual estava al parany de Vinaròs veient un partit del AC Milan amb el seu expresident

  • 1
  • 0
Micalet
18.
Fa pocs dies el bisbe de Barcelona va dir a la TV que ens preparàssim per pagar més tributs per ajudar als immigrants.
Em va indignar, que un estament que immerescudament no paga tributs, surti a la televisió i als que ja en paguem excessivament sempre, ens digués que n'hem de pagar més.
Aquesta església que predica la caritat no haurien de demostrar amb l'exemple el que s'ha de fer ?
Cal que l'església pagui tributs de totes les seves propietats, de les escoles, negocis i vivendes que pugui tenir, que segur que son molts.
  • 1
  • 0
Pepe València Valansiya
17.

Miracle i prodigi! Els qui crearen els barracons per als pobres es manifesten per les aules del qui ja en tenen! I la gens evangèlica monja Rodriguez demana que venguen els barracons del pobres per a pagar-los els luxes de les aules del rics. I el Papa! Ya veus, pos no diu que Déu està en els pobres!

  • 13
  • 0
chuk
16.
#14 no és just possar-les a la mateixa alçada que a les escoles catolicistes. Tens tota la raó del món.
Tot el meu respecte per tota aquella gent, que lluitaren i s'establiren en cooperatives educatives. Però avuí en dia la lluita ha d'estar en la pública, fent universals tots aquells valors que els cooperativistes defeneren.

  • 13
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat