Diari La Veu del País Valencià
Miracle: Aconsegueixen clavar 40.000 persones on només en caben 5.000
Gaudeix de nou d’un dels articles més llegits del 2016, de Lluís Gallent, publicat el 22 de maig de 2016.

El prodigi ha sigut obra de l’educació concertada i una monja de Benigànim

La manifestació, convocada per Escoles Catòliques i la Fundació de Col·legis Diocesans San Vicent Màrtir i amb el suport de PP i Ciudadanos, ha aconseguit una fita única, un miracle, com és ficar 40.000 persones en la plaça de la Mare de Déu, de la Verge per als més conspicus catòlics, on en anteriors concentracions de l’esquerra només en cabien poc més de 5.000.

26 autobusos procedents de Castelló, València, Alacant i, fins i tot, de Múrcia, han recorregut milers de quilòmetres, segons els organitzadors, la qual cosa mostraria la seua prodigiosa capacitat aritmètica. Un altre fenomen que s’hauria produït i que explicaria la versemblança d’eixes colossals quantitats, com diria Rajoy, és la presència d’Esteban “Belleza en 7 días” Pons i Isabel “Tatcher” Bonig, que multiplicaria de manera exponencial eixa massiva assistència per la llibertat educativa.
A la pregunta de per què no s’havien manifestat quan s’eliminaven places públiques i els xiquets i xiquetes estudiaven en barracots, Vicenta Rodríquez, presidenta d’Escoles Catòliques, ha declarat que “això és cosa de ‘pancarters’”. Repreguntada per la incoherència, ha etzibat als periodistes molestos: “Venezuela” i ha fet mitja volta.
Els manifestants, i açò és rigorosament cert, han corejat de manera festiva “Libertad sin ira”, així com el pasdoble València. Pons i Bonig la cantaven a veu en crit de manera entusiasta per donar exemple.

Comparteix

Icona de pantalla completa