Diari La Veu del País Valencià
Alberto Fabra i Silvia Jato presentaran ‘A bombo i platerets’ en TVE
“Seremos los Bonnie & Clyde de la TV”, ha dit la parella

El senador, expresident de la Generalitat -veges tu-, i fatídic tancador de TV’s, Alberto Fabra, i Silvia Jato, expresentadora de Pasapalabra i substituta de Mariló Montero en La Mañana, presentaran el programa “A Bombo y platillos” en TVE si el PP aconsegueix formar govern a Madrid. Fabra deixarà el Senat per tal d’acompanyar la seua núvia en l’aventura televisiva perquè “entre estar al costat de Rita en un escó i tocar el bombo, com més carregat millor, no hi ha color”, ha confessat mentre li regalimava la bava mirant-se la presentadora.

El programa, com quasi tota la programació, consistirà, bàsicament, en lloar, aclamar i enaltir tots els casos de corrupció del PP, passats, presents i futurs. “Això ens donarà un milió més de vots”, ha declarat la Jato.

“És sorprenent, però hem descobert que hi ha molta gent encantada que li robem”, ha continuat. “Així que si això és el que volen, això és el que tindran i, a més li ho direm a bombo i platerets” ha ratificat el president més moniato que ha tingut el País Valencià.

A la pregunta si encara els queda un polsim de vergonya, tots dos han dit: “Pasapalabra”.

Comparteix

Icona de pantalla completa