Diari La Veu del País Valencià
El PP presentarà Al Capone, Berlusconi i Paquirrín si hi ha altres eleccions
“Tenim la majoria absoluta assegurada si combinem honradesa i cultura”, ha declarat Rajoy

En cas de celebrar-se terceres eleccions, sempre que Albert Rivera i Ciudadanos acaben per aclarir-se sobre si s’abstenen, diuen si, no o vés a saber què, el PP i Mariano Rajoy ja tenen preparada la seua propera estratègia electoral. Després d’uns dies jugant al Pokémon Go, el president en funcions ha establert una tàctica maquiavèl·lica consistent a presentar candidats de provada honradesa humana i política alhora que de gran preparació intel·lectual i cultural, com ara Al Capone, Silvio Berlusconi i Paquirrín. “Havíem pensat presentar Rita Barberà per València, però ens va semblar massa cruel”, va confessar Mariano Rajoy. “Fins i tot nosaltres tenim un límit d’obscenitat, jolines (intraduïble) ”, va revelar.

“Si en les segones, amb tots els casos de corrupció que s’han destapat, el ministre de l’Interior actuant com una barreja d’Erdogan, Donald Trump i Kim Jong Un, hem guanyat 14 escons…. Què no podrem aconseguir amb Al Capone, Berlusconi i Paquirrín per a consolidar el nostre projecte polític?”, ha reflexionat en veu alta el president en funcions, que demana que el deixen continuar sent-ho perquè li fa molta il·lusió. “A mi i al meu fill Marianín”, ha rematat, quasi amb llàgrimes als ulls.

Si açò no resultara, l’última i desesperada opció seria presentar-se al Festival d’Eurovisió amb la cançó “¿Quién maneja mi barca?”.

Comparteix

Icona de pantalla completa