Trump vs Hillary, guerra de plagis

25 juliol 2016 01:00h
Després dels discursos arriben els reptes capil·lars
 
Paul Manafort, director de campanya de Donald Trump, ha recomanat al candidat republicà, vist i considerat l'aterridor èxit del plagi per part de Melània Trump del discurs de Michelle Obama, que desafie Hillary Clinton perquè imite el seu tupè, si és capaç.

“En afers estrangers i experiència política serà millor, però en qüestions capil·lars guanye de carrer”, ha declarat el magnat novaiorquès. El susdit director de campanya d'inequívoc i esclaridor cognom valencià -Mana Fort- vol que Trump accentue el seu tarannà “Bandarra Las Vegas” davant Hillary Clinton per a treure-la de polleguera. Més encara, si cap,  quan va pronunciar una frase coherent i amb sentit comú.

“Afortunadament la vam detectar a temps, i l'hem eliminada per a debats posteriors”, ha reconegut Manafort que vol insistir en el tema pèls i cabelleres on no té rival possible.

Hillary i el seu equip més agosarat, per la seua banda, estan pensant en contraatacar amb la maniobra Pèl Pantene: “Perquè jo ho valc. Rínxols perfectes”. 

La lluita, d'ací a Novembre quan seran les eleccions nord americanes, es preveu d'allò més acarnissada on no s'escatimarà en armes de destrucció massiva com ara laques, tisores, pintes, raspalls, tints, vernissos i altres artefactes. Terrorífic, tot plegat.

Lluís Gallent
 
next