Diari La Veu del País Valencià
Trump vs Hillary, guerra de plagis
Després dels discursos arriben els reptes capil·lars

Paul Manafort, director de campanya de Donald Trump, ha recomanat al candidat republicà, vist i considerat l’aterridor èxit del plagi per part de Melània Trump del discurs de Michelle Obama, que desafie Hillary Clinton perquè imite el seu tupè, si és capaç.

“En afers estrangers i experiència política serà millor, però en qüestions capil·lars guanye de carrer”, ha declarat el magnat novaiorquès. El susdit director de campanya d’inequívoc i esclaridor cognom valencià -Mana Fort- vol que Trump accentue el seu tarannà “Bandarra Las Vegas” davant Hillary Clinton per a treure-la de polleguera. Més encara, si cap, quan va pronunciar una frase coherent i amb sentit comú.

“Afortunadament la vam detectar a temps, i l’hem eliminada per a debats posteriors”, ha reconegut Manafort que vol insistir en el tema pèls i cabelleres on no té rival possible.

Hillary i el seu equip més agosarat, per la seua banda, estan pensant en contraatacar amb la maniobra Pèl Pantene: “Perquè jo ho valc. Rínxols perfectes”.

La lluita, d’ací a Novembre quan seran les eleccions nord americanes, es preveu d’allò més acarnissada on no s’escatimarà en armes de destrucció massiva com ara laques, tisores, pintes, raspalls, tints, vernissos i altres artefactes. Terrorífic, tot plegat.

Comparteix

Icona de pantalla completa