Diari La Veu del País Valencià
Bob Dylan no anirà a recollir el Nobel, està buscant respostes en el vent
“Si Bob Dylan no vol anar, ho faré jo”, ha dit Arturo Pérez-Reverte

“Es un puto flojo de mierda, sin cojones”, d’aquesta manera s’ha desfogat l’escriptor de Cartagena

El músic i poeta de Minnesota ha anunciat que no acudirà al lliurament del premi Nobel perquè els temps estan canviant i té altres compromisos com ara buscar respostes en el vent i pegar voltes com una pedra rodant, però que, no obstant això, cobrarà la pasta perquè no és excloent una cosa de l’altra, ha declarat el cantautor. «Estocolm em pilla una mica lluny i fa tant de fred com al meu poble», ha dit a través de la seua representant.

En sentir açò, l’autor d’El capità Alatriste, l’escriptor més fatxenda de La Real Acadèmia Espanyola, no ha tardat ni cinc segons en proclamar, perquè ell és mes de proclamar que no de comunicar, que «un espanyol com ell mai cometria un acte de covardia com el Bob Dylan, eixe cantant amb actitud de ploramiques, “Cridant a les portes del cel, com si fora un gallina poregós”, ha remarcat.
«Si jo he trepitjat territori comanxe, no em fa res anar a Estocolm a recollir el premi eixe de merda. Un espanyol com Déu mana no li té por a res», ha conclòs.

Bob Dylan, en assabentar-se de les intencions del novel·lista espanyol, ha preguntat per què collons s’hi posa un guionet entre Pérez i Reverte:

“És imbècil o què?”

Comparteix

Icona de pantalla completa