Diari La Veu del País Valencià
Mónica Oltra ha parit una nova espècie botànica
Iniciattus és el nom científic de la criatura.

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, heus ací perquè el fet natural de la concepció, ha parit aquest cap de setmana una nova criatura, la qual ha vist la llum al Palmerar d’Elx (el Baix Vinalopó). No se sap encara si de manera Immaculada o no, la qual cosa ja seria matèria de miracle.

«Este nou exemplar amb iniciativa pròpia ha vingut per a millorar la vida de la gent», ha declarat un real auxiliar de clínica que ha participat en el part. Una de les matrones ha destacat que «Iniciattus trencarà la lluita estèril del passat i captarà els anhels i aspiracions dels seus progenitors, en els seus somnis de benestar i estima per la botànica que tant ha fet per la vida».

Per la seua banda, l’amfitriona il·licitana i governanta del paritori local ha donat la benvinguda als ginecòlegs, obstetres i matrones i ha destacat que «acabat el cicle procreador, l’aposta és anar parint més criatures amb mentalitat inclusiva». «Signifique el que signifique això», ha dit una infermera que ha volgut mantindre’s en l’anonimat.

L’infantament final a càrrec de Mónica Oltra ha recordat que «Iniciattus no ha nascut de la nit al dia, ha estat fruit de l’avantguarda fitosanitària i ara toca reinventar els processos biològics fonamentals per a canviar el metabolisme i la morfologia perquè els xicotets canvis irreversibles que estem aplicant són una revolució». Davant d’aquesta inapel·lable proclama científica, tots els assistents presents en el quiròfan han conclòs cridant açò com no podia ser d’altra manera:

«Visca el pa, visca el vi, visca la mare que l’ha parit».

Comparteix

Icona de pantalla completa