Diari La Veu del País Valencià
Insòlit: Pretenen que Ronaldo i Messi paguen impostos
Marquen més gols a Hisenda que en la porteria rival, segons els últims resultats.

Una prova inequívoca que la civilització occidental s’enfonsa irremissiblement és que circula una inaudita i sorprenent pretensió: que els futbolistes complisquen amb les seues obligacions fiscals. “Fins i tot, Messi i Cristiano Ronaldo”, han clamat un grup d’aficionats amb el coeficient intel·lectual d’un hàmster pegant voltes a una roda en una gàbia.

Periodistes de gran solvència com Eduardo Inda i Josep Pedrerol han afirmat que en el cas dels jugadors del Barça està plenament justificat perquè són uns “putos catalans” i han de pagar per tots els seus pecats. En canvi, Cristiano Ronaldo i el Madrid haurien de ser premiats amb un decret llei pel qual han de guanyar la lliga i la Lliga de Campions totes les temporades perquè defensen els valors cristians d’Occident i d’Espanya. Per la seua banda, Josep Maria Bartomeu, president del F.C. Barcelona, ha fet unes reflexions entorn al tema en una entrevista concedida al diari esportiu Sport: “Messi som tots i tots desitjaríem no pagar un puto euro a Hisenda. Som uns cracks, o no?”, ha amollat.

Per a arrodonir la polèmica, també han intervingut Florentino Pérez, president del Real Madrid, i Mariano Rajoy, president del govern espanyol -càrrecs que a voltes es confonen- per a corroborar els pensaments, és un dir, d’Inda i Pedrerol. “No hay nada más grande que ser español y del Madrid”, han conclòs en una roda de premsa celebrada al Santiago Bernabéu.

Pel que fa al València C.F., Peter Lim, amo de l’equip i resident a Singapur, ha promès que acabarà el Nou Mestalla – l’estadi Cinc Estrelles que va somiar, en els seus deliris de grandesa, Rita Barberà-, si li regalen les rajoles, li perdonen el deute i que Mario Alberto Kempes torne a tindre vint-i-cinc anys i fitxe de nou pel València. “De més grosses s’han vist”, ha confessat l’asiàtic mentre s’engolia un rotllet de primavera.


Comparteix

Icona de pantalla completa