Insòlit: Pretenen que Ronaldo i Messi paguen impostos

Marquen més gols a Hisenda que en la porteria rival, segons els últims resultats.
 
Una prova inequívoca que la civilització occidental s’enfonsa irremissiblement és que circula una inaudita i sorprenent pretensió: que els futbolistes complisquen amb les seues obligacions fiscals. “Fins i tot, Messi i Cristiano Ronaldo”, han clamat un grup  d’aficionats amb el coeficient intel·lectual d’un hàmster pegant voltes a una roda en una gàbia.

Periodistes de gran solvència com Eduardo Inda i Josep Pedrerol han afirmat que en el cas dels jugadors del Barça està plenament justificat perquè són uns “putos catalans” i han de pagar per tots els seus pecats. En canvi, Cristiano Ronaldo i el Madrid haurien de ser premiats amb un decret llei pel qual han de guanyar la lliga i la Lliga de Campions totes les temporades perquè defensen els valors cristians d’Occident i d’Espanya. Per la seua banda, Josep Maria Bartomeu, president del F.C. Barcelona, ha fet unes reflexions entorn al tema en una entrevista concedida al diari esportiu Sport: “Messi som tots i tots desitjaríem no pagar un puto euro a Hisenda. Som uns cracks, o no?”, ha amollat.

Per a arrodonir la polèmica, també han intervingut Florentino Pérez, president del Real Madrid, i Mariano Rajoy, president del govern espanyol -càrrecs que a voltes es confonen- per a corroborar els pensaments, és un dir, d’Inda i Pedrerol. “No hay nada más grande que ser español y del Madrid”, han conclòs en una roda de premsa celebrada al Santiago Bernabéu.

Pel que fa al València C.F., Peter Lim, amo de l’equip i resident a Singapur, ha promès que acabarà el Nou Mestalla - l’estadi Cinc Estrelles que va somiar, en els seus deliris de grandesa, Rita Barberà-, si li regalen les rajoles, li perdonen el deute i que Mario Alberto Kempes torne a tindre vint-i-cinc anys i fitxe de nou pel València. “De més grosses s’han vist”, ha confessat l’asiàtic mentre s’engolia un rotllet de primavera.

Lluís Gallent

 

 

Comentaris

Micalet
1.
I tant ! Respecte al delinqüent Messi van fer festa grossa a Castella de poder-lo enganxar, publicant-ho a totes les televisions i revistes possibles.
Quan es va tractar de Ronaldo, ep alerta, el senyor jutge va dir que no se'n podia parlar perquè era un secret del sumari.
No tenen ni vergonya ni decència.
És de suposar que ara ambdós, pagaran el que havien de pagar més una sanció per intentar evadir-ho.

Ah. Per quan el veredicte del cas Nos? No se'n recorden ? Si, aquell de la infanta i el gendre reial.
A veure si per Nadal ens donen una sorpresa i els ingressen on els pertoca.
De moment van lliures pel carrer, com uns angelets.
"La justícia és igual para todos" va dir el Borbó. Queda per veure...
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat