Diari La Veu del País Valencià
Trencar fotos del rei, més delicte que l’estafa de les autopistes
“Somos grandes o no somos grandes”, han declarat, exultants, els ministres de Foment i Justícia.

Els ministres espanyols de Foment i Justícia, Iñigo de la Serna i Rafael Català respectivament, s’han mostrat eufòrics en una roda de premsa conjunta que han celebrat en la cabina de peatge de l’autopista situada entre Navalcarnero i Talavera, on han decretat via lliure per una setmana, tot i que és de peatge, per a celebrar que als antisistema que han trencat una foto del rei no els deixaran circular ni pagant.

“Quina rellevància té que s’hagen de rescatar, amb diners de tots, aquestes autopistes buides de cotxes per una minúcia de 5.500 milions d’euros comparat amb la destrucció del retrat del rei tan guapo i preparat com està”, ha reflexionat el ministre Català davant la incredulitat d’un camioner portuguès que passava per allí per equivocació.

La presidenta del Congrés Ana Pastor, abans ministra de Foment i humorista per sorpresa, que va afirmar de manera categòrica que el cost seria de zero euros com la Fórmula 1 de Paco Camps, ha sigut vista en un tram indeterminat en la radial Madrid-Ocaña absolutament desorientada preguntant per on es va al Club de la Comèdia.

Pel que fa al rei Felip VI, està considerant la possibilitat de fer el missatge de Nadal en aquesta mateixa cabina del peatge de Navalcarnero i regalar fotos seues a tot el que tinga collons de passar. Per a aquells que la vulguen trencar, es posaran a la seua disposició unes tisores i una parella de la Guàrdia Civil.

Comparteix

Icona de pantalla completa