Trencar fotos del rei, més delicte que l’estafa de les autopistes

“Somos grandes o no somos grandes”, han declarat, exultants, els ministres de Foment i Justícia.
 
Els ministres espanyols de Foment i Justícia, Iñigo de la Serna i Rafael Català respectivament, s’han mostrat eufòrics en una roda de premsa conjunta que han celebrat en la cabina de peatge de l’autopista situada entre Navalcarnero i Talavera, on han decretat via lliure per una setmana, tot i que és de peatge, per a celebrar que als antisistema que han trencat una foto del rei no els deixaran circular ni pagant.

“Quina rellevància té que s’hagen de rescatar, amb diners de tots, aquestes autopistes buides de cotxes per una minúcia de 5.500 milions d’euros comparat amb la destrucció del retrat del rei tan guapo i preparat com està”, ha reflexionat el ministre Català davant la incredulitat d’un camioner portuguès que passava per allí per equivocació.
 

La presidenta del Congrés Ana Pastor, abans ministra de Foment i humorista per sorpresa, que va afirmar de manera categòrica que el cost seria de zero euros com la Fórmula 1 de Paco Camps, ha sigut vista en un tram indeterminat en la radial Madrid-Ocaña absolutament desorientada preguntant per on es va al Club de la Comèdia.  

Pel que fa al rei Felip VI, està considerant la possibilitat de fer el missatge de Nadal en aquesta mateixa cabina del peatge de Navalcarnero i regalar fotos seues a tot el que tinga collons de passar. Per a aquells que la vulguen trencar, es posaran a la seua disposició unes tisores i una parella de la Guàrdia Civil. 

Lluís Gallent
 

Comentaris

Micalet
3.
Patrocinis i inversió

L'equip de hyperloop UPV treballa ja en el prototip que es mostrarà al juliol a Califòrnia, on mostrarà la seva tecnologia exclusiva ‘100% Rail Free', amb diferents possibilitats de propulsió mitjançant un compressor d'aviació o un sistema de gas pressuritzat. Segons que explica Juan Vicén, responsable de Comunicació i Patrocinis d'Hyperloop UPV, el projecte requereix d'un equip d'investigadors i finançament per tirar-ho endavant , per això hem decidit crear una societat i buscar inversió privada. Tenim ja patrocinadors però hem començat una ronda amb inversors que ens permeti materialitzar més aviat possible el projecte i explotar-lo comercialment “.

Per realitzar aquestes demostracions, SpaceX organitzarà esdeveniments anuals a la seva pista de proves d'Hawthorne, a Califòrnia. En l'actualitat, l'equip Hyperloop UPV està format per 33 estudiants, molts d'ells en cursos de postgrau, i 3 professors tutors. El seu objectiu és el de liderar el projecte Hyperloop a Europa, pensant també en l'Horitzó 2020, un programa d'ajudes europees a projectes que impulsen l'economia i tecnologia sostenible a Europa, on manifesten que Hyperloop UPV “encaixa sense cap dubte”.

“Seguirem treballant dur perquè aquesta revolució del transport esdevingui realitat en un futur pròxim. Encara que pugui semblar ciència ficció, Hyperloop és a tocar, i volem que Europa estigui al capdavant del seu desenvolupament”, ha indicat David Pistoni, project manager d'Hyperloop UPV.

  • 0
  • 0
Micalet
2.
El seu projecte, Hyperloop, és una idea de transport basat en un sistema de tubs de grans dimensions al buit pels quals circulen unes càpsules (els pods) similars a les utilitzades en els supermercats per succionar els diners, però a velocitats de 1.000 quilòmetres per hora i amb capacitat per al transport de passatgers o càrrega. Segons que expliquen, el sistema faria possible viatjar entre els ports d'Algesires i Hamburg en només 3 hores o connectar Madrid i París en una hora. Entre les seves avantatges, remarquen que permet evitar llargues esperes a les zones d'embarcament. Hyperloop UPV va ser l'únic projecte a proposar un disseny disruptiu sense rails, una característica que permet “rebaixar radicalment el cost de les infraestructures, al costat d'un sistema de levitació robust, altament eficient energèticament i que millora el confort i versatilitat en les revoltes”. El sistema magnètic està situat a la part superior del tren, fent que no són necessaris sistemes addicionals a l'interior del tub, reduint així el cost de desenvolupament i d'energia.
  • 0
  • 0
Micalet
1.
Un equip de més de 30 estudiants universitaris i emprenedors està posant a punt el primer prototip del hyperloop UPV, un revolucionari sistema de transport terrestre de passatgers i mercaderies que arribarà velocitats de 1.000 quilòmetres a l'hora i que es presentarà a l'estiu de 2017 a Califòrnia . Segons que han explicat a través d'una nota de premsa, el sistema va néixer com a projecte per a la competició internacional d'idees per desenvolupar el futur del transport promogut per Elon Musk, creador d'iniciatives com Paypal. Tesla o SpaceX. L'equip inicial, format per cinc estudiants de la Universitat Politècnica de València (UPV), va ser seleccionat entre més de 300 universitats de tot el món per participar en la Design Weekend, organitzada per SpaceX a la Universitat de Texas. Aquest equip va resultar guanyador de dos premis, al Millor Disseny i al Millor Subsistema de Propulsió
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat