Les instal·lacions de Canal 9 experimenten un fenomen Poltergeist

 
Monitors que s’encenen de manera espontània projecten imatges inquietants  d’Alberto Fabra, Ximo Puig i Mónica Oltra celebrant un aquelarre televisiu
 
El Centre de Producció de Programes (CPP) de Canal 9 situat a Burjassot està experimentant els últims dies efectes paranormals, Polstergeists i aparicions de fantasmes esborronadors i aterridors, els quals estan provocant un autèntic terror que recorre cert Palau Gòtic de la plaça de Manises de València.

Diuen que pels desolats platós, sales de redacció i continuïtat, controls d’estudi, despatxos d’exdirectius com Vicente Sanz, àlies Vincenzo Santino Il Padrino, i fins i tot per Guantànamo la devastada zona de programes s’han arribat a veure de manera furtiva i secreta figures espectrals que apareixen i desapareixen de manera subreptícia.

Monitors apagats des de fa més de tres anys s’han encès de manera sobtada i han començat a vomitar imatges en què s’hi pot intuir siluetes més o menys difuses d’Alberto Fabra, Moniato de malnom, responsable del patètic manu militari tancament de RTVV i de Ximo Puig i Mónica Oltra, incomplidors, per ara,  en forma de sainet tragicòmic de la reobertura.

Als actuals habitants de la casa: els tres liquidadors, els membres del recent constituït Consell Rector amb Enrique Soriano de President -és un dir-, els treballadors del Servei de Documentació que encara conserven el lloc de treball i la màquina de cafè, els recorre un canguelo que no els deixa circular pels passadissos si no van acompanyats de Batman o un exorcista, segons els casos. Temen que aquests efectes paranormals siguen una maledicció provocada per haver-se edificat sobre un cementiri indígena.

Lluís Gallent 
 

Comentaris

O! Δ☥ Αλεξανδρεια
1.
Inherent i concomitant a la noció del poder absolut hi ha la noció de l'obediència absoluta. Un poder absolut indefectiblement malda per bastir un sistema basat en l'obediència absoluta, que necessàriament es basa en l'anul·lació de l'individu i la seua supeditació total al poder absolut.

La pressió creixent del poder absolut, sobretot dins de la vessant totalitària, sol dur al límit l'exigència de l'obediència absoluta i l'exercici d'anul·lació de l'individu, tota vegada que es desenvolupa en l'organisme del sistema una pervasiva psicosi cautelosa que no es produïsca un backlash o 'culatada' massiva -comparable a una implosió a gran pressió-, que sol ser el destí de la immensa majoria de sistemes basats en el poder absolut.
  • 1
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat