Diari La Veu del País Valencià
Donald Trump ja té qui li cante: Francisco
El cantant valencià interpretarà ‘Per a ofrenar noves glòries a Trump’

Davant les reiterades negatives de cantants de prestigi com ara Elton John, Kayne West, Celine Dion, Mick Jagger o Neil Young, Francisco, famós per ofrenar coses, s’ha oferit per a intervindre en la presa de possessió de Donald Trump com a president nord-americà el proper dia 20.

El cantant d’Alcoi ha dit que és un entusiasta seguidor de l’empresari-president perquè tenen moltes coses en comú: «Ell odia els mexicans i jo me cague amb els catalans», i ha continuat: «ell nega el canvi climàtic i jo negue això i el que faça falta». I Ttmbé: «Trump ha dit que la Hillary Clinton és fastigosa, el mateix que he amollat jo de la Mónica Oltra. Som iguals, o no?», ha conclòs ufà per si quedava qualsevol dubte.

Fins al moment només Les Rockettes, les ballarines del Radio City Music Hall de Nova York i el cor Mormon Tabernacle Choir han confirmat la seua presència en la cerimònia. S’especula amb la possibilitat que Les Rockettes i el cor Mormó acompanyen Francisco en la interpretació de l’himne americà que es fondrà en una apoteosi final amb el «Per a ofrenar noves glòries a Trump, tots a una veu, americans vingau».

Comparteix

Icona de pantalla completa