La terrible venjança de Rajoy contra Trump: no parlarà anglès

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, actuarà de manera ferma i decidida contra la decisió de la Casa Blanca (Uait Haus) d’eliminar l’espanyol de la seua pàgina web. Així, ha comunicat als seus col·laboradors que quan tinguen la primera reunió bilateral o multilateral, tant se val, no parlarà anglès amb el president dels EUA com a mostra de la seua més enèrgica repulsa per la mesura discriminatòria.

Quan Jorge Moragas, el seu cap de gabinet, l'ha informat que no sap anglès, lluny de desmoralitzar-se li ha dit que millor encara perquè li mostrarà el seu enuig pel llenguatge de signes. Jorge Moragas, a la vora de la desesperació, ha hagut de recordar-li que el llenguatge de signes tampoc el domina, llevat del tic de l’ull esquerre quan està mentint. «Pues entonces seré como él y eliminaré las versiones en catalán, gallego y vascuence de la web de La Moncloa», ha conclòs Mariano Rajoy. Escoltat açò, Moragas ha intentat fer-se l’harakiri. Afortunadament, sense èxit.

Lluís Gallent
 

Comentaris

L\'Encubert de Xàtiva Cullera
3.

Castellans i albercocs porquins prometen molt però son molt roïns (ara si, escoltat a la Safor)

  • 2
  • 0
pudentet la safor
2.

I mentidós compulsiu.

Va dir recientment que "s'havia eliminat el castellà de la web americana al mateix que s'havia fet a la web de la Generalitat de Catalunya..." Dons al programa de " El intermedio" varen clikar sobre la Web Catalana i OH! sorpresa hi era la verssió en castellà.

Castellans i albercocs porquins, molts pero roïns. (Dita del segle XlX).

  • 2
  • 0
Micalet
1.

De l'intolerant Rajoy es pot esperar qualsevol aberració. El seu grau d'ignorància i fanatisme és tant elevat, que arreu del món ja el coneixen, perquè arreu i sempre va acompanyat -pel traductor- naturalment.

  • 4
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat