Diari La Veu del País Valencià
Trump, Putin i Kim Jong-un, protagonistes del pròxim concurs de talents
Els presidents Donald Trump, Vladimir Putin i Kim Jong-un protagonitzaran un concurs de talents en la televisió nord-americana més a la dreta que han pogut trobar, és a dir, la FOX.

El programa consistirà a fer propostes per a ser convertides en les lleis més desbaratades, extravagants i temeràries possibles. Així, per exemple, Donald Trump dictarà una llei d’obligat compliment perquè la Casa Blanca siga pintada en color daurat que tant li agrada i la decoració del despatx oval estarà presidida per ullals d’ivori d’elefant i un lleó dissecat. En la Disposició Transitòria final constarà que això ho paguen els pintors.

Vladimir Putin, el més mascle de tots els presidents mascles, més fins i tot que Rajoy que camina ràpid, farà obligatòries les assignatures “Aprèn judo amb Vladimir” i “Beure vodka a muntó és saludable”.

Kim Jong-un, com en els acudits ‘van un americà, un rus i un coreà…’, no farà cap llei. Ell és més de llançar míssils terra-aire com a tasca legislativa definitiva.

El jurat estarà format pels més prestigiosos representants de la societat mundial presidits per la mona Xita. El guanyador, com no podia ser de cap altra manera, serà proclamat “Imbècil de l’any”.

Comparteix

Icona de pantalla completa