Diari La Veu del País Valencià
McDonald’s llança un nou producte: la MacTrump 
Greixos saturats, calories, indecència i mal gust, els ingredients principals
La cadena de menjar ràpid McDonald’s presentarà la setmana pròxima el seu nou producte estrella: la MacTrump, una hamburguesa farcida de greixos d’eixos que bloquen les artèries, calories i bona dosi, camuflada això sí, d’indecència i mal gust. L’hamburguesa és repugnant i desagradable, però no afecta en res la qualitat, ans al contrari, produeix efectes quasi hipnòtics en consumidors acrítics i una mica idiotes.

La McTrump conté 900 mil·ligrams de sodi, 750 de masclisme, 800 d’ignorància, 500 de xenofòbia, 777 de vulgaritat en pla ‘bandarra’, 666 de Vade retro, Satanàs! i un gram de pols de rajola del mur de Mèxic, coses que causen deshidratació i augmenten els símptomes d’imbecil·litat sobrevinguda. És per tot això que resulta tan atraient i seductora per a segons quins consumidors.

La cadena de Fast Food representada pel pallasso Ronald McDonald, també té previst, com a broma simpàtica, fabricar una McTrump amb carn de porc dirigida, sobretot, als musulmans.

Donald Trump ha dit en la presentació:

«La McTrump first, la Big Mac second».

Mariano Rajoy, l’slow runner espanyol, s’ha oferit, sense que ningú li ho haja demanat, com a interlocutor entre McDonald’s i Burger King. Trump li ha dit que es deixe de ‘mandangues’ i que pague les McTrump que es menge.

Comparteix

Icona de pantalla completa