Diari La Veu del País Valencià
‘Apadrina una infanta’, nova campanya de Change.org
La infanta Cristina diu que no li consta.

Davant la sentència del cas Nóos que notificarà hui l’Audiència de Palma en què podrien condemnar la filla del rei campechano i germana del rei preparao i el seu marit Iñaki Urdangarín, s’ha obert una campanya exprés en Change.org per tal d’apadrinar una infanta, atès que es troba en una situació de greu injustícia, com és viure ella, tota la família i els escortes, dels pressupostos de l’estat, és a dir, de tots nosaltres, a Suïssa.

“Un país en què no sabia que tenia comptes, perquè pensava que a Suïssa hi ha molts diners i molts suïssos i, tot i que no jo no sóc suïssa, crec o no em consta, que podia tindre comptes i diners. Això m’explicà, almenys, el meu marit”, va dir la infanta Cristina en una de les sessions del judici. Davant d’aquesta explicació només a l’alçada del “finiquito en diferido” de la Cospedal i “Es el vecino el que elige al alcalde y es el alcalde el que quiere que sean los vecinos el alcalde” del Mariano Rajoy, ha estat el detonant perquè Change.org, defensor de causes justes, haja iniciat la campanya ‘Apadrine una infanta’, que ja ha recollit en menys de vint-i-quatre hores més de quinze signatures. “Tot un èxit, tenint en compte el dèficit d’infantes que hi ha al món”, ha transmès l’organització en un comunicat.

La sentència es preveu que siga extensa i que supere el miler de fulls, davant la qual cosa la infanta ha dit: “Como quieren que me lea mil folios si no me leía los papeles que me presentaba mi querídisimo marido”, ha continuat. Per a rematar la feina ha conclòs: “Esto con Franco no hubiera pasado”.

El ministre de Justícia, Rafael Català, ha dit que no es preocupe, que si haguera posat urnes per a votar, això ja seria una altra cosa. Rajoy, l’ha animat amb un SMS (ell sempre tan avançat): “Sé fuerte, Cristina”.

Comparteix

Icona de pantalla completa