Diari La Veu del País Valencià
El govern espanyol elimina els advocats defensors
«Para eso ya tenemos a los fiscales», ha dit el ministre de Justícia

Rafael Català, amb el vistiplau i connivència de Mariano Rajoy, ha decidit mitjançant una ordre al fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, que elimine els advocats defensors i siguen substituïts per fiscals manipulables i poc proclius a fer justícia. Això sí, perquè no càpiga cap dubte, aquesta mesura només serà aplicable a membres de la Casa Reial, corruptes del PP en general i al president del Real Madrid. En canvi, com goses posar urnes perquè la gent vote, si ets un titellaire, no diguem dels mims, un raper crític, publiques un tweet, vulgues fer ús de la llibertat d’expressió o simplement sigues pobre, vas apanyat tros de soca!

El ministre d’Educació i portaveu del govern, Iñigo Méndez de Vigo, per la seua banda, ha confirmat l’eliminació de la figura d’advocat defensor en la pròxima reforma universitària. «Qui vulga defensa que practique taekwondo», ha declarat en la roda de premsa posterior al consell de ministres.

I més encara, s’està contemplant la possibilitat de fer una Escola Privada de Fiscals, basant-se en l’obra 1984 de George Orwell, perquè fiscalitzen, mai millor dit, la vida dels pobres desgraciats i eliminen qualsevol prova de les malifetes de les trames delictives, atès que ho fan de manera altruista en benefici de la societat. Concretament Lladres, SA.

Rafael Català rebrà com a Premi Especial ser declarat Empleat del Mes.

Comparteix

Icona de pantalla completa