Descobreixen una fallera que fa 20 anys que ofrena sense parar

«Sabíem que l’ofrena és llarga, però ja ens estranyava que tardara tant a tornar», ha dit la seua família

Un agent de la Policia Local, alertat per la Comissió de la Falla Escultor Apalput i Adjacents, ha descobert una fallera a la qual es donava per desapareguda desfilant pel carrer del Micalet amb un ram de flors per a ofrenar-li’l a la Mare de Déu. La persistència i perseverança de la fallera que vol romandre en l’anonimat és tan gran que traspassa l’espai temporal, ha declarat. «És tan gran el fervor  per la Geperudeta i l’emoció que m’aclapara que se m’ha passat el temps -20 anys- en un bufit», ha confessat.

El cas de la fallera és quasi comparable al del soldat japonès Shoichi Yokoi que fou trobat a la selva de Guam després de sobreviure durant tres dècades, sense saber que havia acabat la II Guerra Mundial, ha tractat d’explicar la doctora  Maria Fernanda Eugenia, del Col·legi de Psicòlegs de Buenos Aires, especialitzada en trastorns paranormals de la percepció.

La Junta Central Fallera s’està plantejant un nou premi per a l’any que ve «Fallera Major Infatigable», ha comunicat el seu president Pere Fuset.

Lluís Gallent
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat