Diari La Veu del País Valencià
«Los niños tienen una lengua, las niñas dos. Que no te engañen»
Lema de la massiva manifestació de més de 200 persones contra el decret de plurilingüisme

Un autobús-manifestació transplurifòbica ha recorregut els carrers de València per fer-se oir a qui volguera escoltar que «els xiquets valencians tenen una llengua; en canvi les xiquetes en tenen dues, la qual cosa demostra que no són iguals com volen imposar els imperialistes plurilingües», ha declarat el conductor del bus monolingüe.

El vehicle-manifestació portava cartells laterals com ara: «No al decretazo, Marzà eres un pelmazo», «No mos fareu plurilingües», «Antes monos que estereofónicos» o «Somos valencianos y hablamos castellano», aquest, literal, sense cap intervenció manipuladora. No obstant això no s’han volgut esmentar paraules com ara «pene» o «vulva» per si ens la volen clavar, ha comunicat off the record el mecànic responsable d’aconseguir que el bus arribara a destinació sense avaries.
Entre els manifestants s’hi trobava també Toni Cantó, diputat de Ciudadanos, qui s’ha mostrat més lleuger que un pardal al costat de la pancarta: «En español me siento como un pájaro: ¡puedo volar más lejos!», eixint propulsat en eixe mateix instant cap a l’estratosfera entre l’admiració i sorpresa de tota la gentada assistent.

Comparteix

Icona de pantalla completa