Per Tecnonews / AMIC

Que el selfie és una moda que ha vingut per quedar-se és una cosa que ningú dubta. Més que res perquè resol una necessitat de la nostra cultura moderna: la d’autorretratar-se constantment.

Primer va ser l’anomenat pal selfie que malgrat les reticències ha acabat per fer furor a la nostra societat i fins i tot ha creat molts problemes a les autoritats de les ciutats espanyoles per la seva massificació.

Ara ha arribat un nou desenvolupament que pot deixar al pal selfie en un invent del passat. Les ulleres weón permetran als seus usuaris fer-se fotografies amb el mòbil a una distància de fins a 60 metres gràcies a un botó disparador disposa la patilla de l’objecte.

Aquest desenvolupament creat per la start-up espanyola, weón, es troba actualment en procés de finançament a través de Kickstarter. El capital demandat ascendeix fins als 40.000 euros i amb ell weón espera poder crear dos prototips d’ulleres: weón Square i Weaon Bubble amb un total de 20 models diferents i 6 colors de lents a escollir.

Pel que fa a la pròpia porta mala sort ens trobem amb una muntura ultralleugera i de gran resistència feta de policarbonat i unes lents polaritzades. Weón inclou a més un adhesiu per poder col·locar el telèfon intel·ligent en superfícies irregulars sense por que caigui.

Els que decideixin invertir en el producte rebran les ulleres a un preu de 19 € mentre que la resta les podran comprar per un preu que oscil·la entre els 29 i els 39 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa