Diari La Veu del País Valencià
El VMworld Europe se celebrarà un any més a Barcelona
Per Tecnonews / AMIC

VMware, el líder global en virtualització i infraestructures cloud, ha anunciat que el VMworld Europe 2016 tornarà al recinte de Gran Via de Fira Barcelona del 17 al 20 d’octubre. Aquest any es preveu comptar amb al voltant de 10.000 assistents, més de 300 sessions i més de 130 empreses de l’ecosistema de partners de VMware com Dell EMC, Hewlett Packard Enterprise, Intel, NetApp o Palo Alto Networks entre d’altres.

Sota el lema “Be Tomorrow”, els assistents podran submergir-se durant quatre dies en algunes de les tendències tecnològiques més importants com el núvol híbrida, la gestió cloud, la mobilitat empresarial o la virtualització de xarxes, tot això de la mà d’alguns dels experts més rellevants de la indústria. A més, tindran l’oportunitat d’assistir a keynotes, taules rodones, laboratoris i demostracions en directe en els estands dels expositors, així com estrènyer relacions amb altres professionals del sector, certificar-se en solucions TIC amb descomptes de fins al 50%, i descobrir les innovadores solucions de les més de 130 empreses de l’ecosistema de VMware.

“Estem molt emocionats per tornar a celebrar a Barcelona, ​​un any més, un dels esdeveniments del sector TIC més importants a nivell mundial”, afirma María José Talavera, directora general de VMware Iberia. “El VMworld ha evolucionat per passar de ser un esdeveniment sobre virtualització a un més centrat en les necessitats del mercat, capaç d’oferir una oportunitat única per conèixer de primera mà les novetats i les fórmules per aplanar el camí cap a l’empresa definida per programari” .

Comparteix

Icona de pantalla completa