Diari La Veu del País Valencià
La plataforma per als que necessiten ajuda immediata
Per Tecnonews / AMIC – AMIC

Quan hem perdut les claus de casa i no podem entrar, hauria de resultar fàcil trobar un professional que resolgués el contratemps. Quan surten humitats a la paret del nostre pis, hauria de ser senzill que algú ens les arreglés sense que passessin mesos. Hauria. Sovint, ens trobem normalment desemparats en aquestes situacions: o no sabem a qui acudir o intentem solucionar aquests problemes de forma autònoma amb desastres més grans que els nostres problemes.

És per això que ha arribat una plataforma que farà les delícies dels que es trobin amb un problema. Taskia.es posa en contacte els clients amb els professionals que són a prop. Reparacions, mudances, neteja, problemes amb les nostres mascotes, inconvenients en una festa, esdeveniments, en tots aquests casos i en un total de 50 categories, Taskia.es pot trobar el professional més proper a on estem. El més interessant de la web és que no es tracta d’una xarxa de professionals a l’ús. Qualsevol persona que vulgui ajudar i qualsevol persona que necessiti ajuda pot fer ús de Tasker.es. El mètode de fiabilitat que empra la plataforma està basat en la popularitat i les puntuacions que els usuaris donen a cada perfil d’usuari. Una cosa així com un BlaBlaCar de les ajudes en la quotidianitat.

Lluny queden les antigues formes gremials de trobar un treballador que resolgui els nostres problemes. No obstant això s’obren alguns interrogants que es podrien resoldre: Cotitzen a la seguretat social aquests treballs fets? Quins drets tenen els treballadors?

Taskia.es pertany a Hispavista, un portal que compta amb més de 18 milions d’usuaris mensuals i 375 milions de pàgines vistes al mes, i malgrat que el seu radi d’acció es troba principalment a Espanya, està en perspectiva d’obrir-se camí cap a Llatinoamèrica.

Comparteix

Icona de pantalla completa