Sòls solars

3 novembre 2016 01:00h
Per Tecnonews / AMIC

Amb gairebé 7 milions i mig d'habitants del planeta que volen tots viure com ho fan els occidentals, tenim un gran problema d'energia. Al davant d'això es fa inevitable pensar que o bé reduïm la forma que tenim de consumir els recursos naturals o en breu tindrem problemes molt greus.

Existeixen diferents teories sobre la manera en què s'ha de produir aquest descens del consum energètic. Per a alguns cal dependre més de les energies renovables com demostra la següent notícia.

A Sandpoint, a l'estat d'Idaho s'han instal·lat el que podria ser una revolució per a totes les ciutats del món. Es tracta de la primera vorera formada per plaques solars totalment transitables tant per vianants, bicicletes i cotxes, que a més no es veu afectades per les inclemències del temps. Compta a més amb un sistema de calefacció que resisteix a les baixes temperatures i amb uns LEDs que s'il·luminen gràcies a l'energia solar.

Sens dubte es tracta d'una innovació que pot fer canviar tota la fisonomia d'una ciutat per convertir el sòl públic en un gran receptor d'energia.

next