Per Tecnonews / AMIC

Quan alguna cosa arriba abans d’hora, es deu al fet que aquesta cosa era important de veritat.

Les autoritats de Nova York tenien planejat que la xarxa wifi arribés a tots els racons del metro de la ciutat més important del planeta per a finals de l’any 2018. Sorprenentment des del 9 gener 2017 tots els habitants de la metròpoli nord-americana i amb ells els turistes, té accés a la xarxa a través de les quatre grans operadores de telefonia que hi ha al país. At & T, Sprint, T-Mobile i Verizon oferiran cobertura per poder navegar o realitzar trucades via wifi.

Va ser a principis de 2016 quan les autoritats van decidir accelerar el projecte que arriba després d’una inversió de New York City’s Metropolitan Transportation Authority (MTA) i Transit Wireless per valor de 300 milions de dòlars.

Segons afirma el governador de Nova York, Andrew Cuomo, el projecte servirà per dinamitzar la qual actualment és la xarxa de metro més activa de tot el país.

Cada vegada queden menys llocs en què els éssers humans no puguin connectar-se a internet. Si fa unes setmanes escoltàvem que els avions comptaran amb un servei limitat de connexió internet, ara descobrim que ni sota terra estarem desconnectats. Veurem quant triguen altres ciutats a desplegar la plena connectivitat en els seus sistemes de transport de metro.

Comparteix

Icona de pantalla completa