Per Tecnonews / AMIC
Quan encara no estem veient totes les possibilitats que les pantalles tàctils i els telèfons intel·ligents ofereixen, sembla que una nova fórmula per als nostres telèfon mòbils ha estat dissenyada per dos francesos. Phillippe Starck, reconegut innovador, i Jerome Olivet, dissenyador industrial, han creat Alo.

Tot quedaria en una anècdota si l’empresa francesa Thomson no hi fos, segons el portal Dezeen, pensant a produir el telèfon.

A Alo no hi ha pantalla ni possibilitat d’ordres digitals. Es tracta d’un dispositiu que funciona a partir d’ordres de veu i en el qual les imatges es reprodueixen mitjançant hologrames.

Afirma Olivet que Alo està dotat d’una Intel·ligència Artificial a la qual, a mesura que li parles més aprèn i millora el rendiment que té el producte. A més compta amb un carregador d’alta velocitat i el seu aspecte exterior és flexible i corbat. A més estaria dissenyat amb alumini i recobert per una resina per millorar l’experiència tàctil del dispositiu.

El 2015 Starck havia criticat durament la necessitat que tenim de tenir una pantalla a la qual hàgim de recórrer amb freqüència. Malgrat això al 2016 dissenyava el Xiomi Mi Mix, la pantalla del qual ocupa un 91 per cent de la part frontal, té 6,4 polzades.

Comparteix

Icona de pantalla completa