Diari La Veu del País Valencià
Els joves, els majors consumidors d’informació sobre YouTube
Per Tecnonews / AMIC

Els joves, especialment els que pertanyen al segment d’edat comprès entre els 18 i els 24 anys, són els majors consumidors d’informació sobre You Tube a Internet, segons dades de Youtuber Today, el primer portal especialitzat en notícies sobre la plataforma de vídeos i els YouTubers d’Espanya.

Així, segons dades de Youtuber Today, els joves entre 18 i 24 anys són els més interessats en notícies, informació i xafarderies sobre el món de You Tube i els creadors de contingut, amb un 45%. Els segueixen els anomenats milennials, joves entre 25 i 34 anys (39%), que ja no poden considerar-se nadius digitals, i, en tercera posició, se situa el segment d’edat comprès entre els 35 i els 44 anys (11%).

No obstant això, l’interès per You Tube decreix a mesura que augmenta l’edat dels internautes. Així, les persones entre 45 i 54 anys (4%) i les que se situen entre els 55 i els 64 (1%) amb prou feines consumeixen informació sobre YouTubers i notícies relacionades.

Pel que fa al sexe, és interessant destacar que les dones, amb un 54,7%, són les que més s’interessen per continguts relacionats amb You Tube i els YouTubers. Els homes es queden gairebé 10 punts per sota, amb un 45,3%.

La primera plataforma sobre You Tube a Espanya

Youtuber Today és la primera plataforma creada a Espanya amb informació, notícies i consells sobre el món de You Tube i els seus creadors de contingut. Es tracta del projecte d’un jove emprenedor barceloní, Otto Saura, que en els seus primers mesos de vida ha aconseguit posicionar-se com un referent en el sector al nostre país.

Mostra d’això és la seva participació en Tubecon Madrid, el primer esdeveniment creat per YouTubers i pensat per YouTubers que se celebrarà a Espanya. Tubecon tindrà lloc el proper 18 de febrer i Youtuber Today estarà present per donar suport als creadors de contingut en aquesta important cita per al sector.

Youtuber Today reuneix en un sol web informació, notícies, consells i una plataforma d’ocupació i col·laboracions amb marques per YouTubers. És la primera iniciativa d’aquestes característiques que existeix a Espanya i YouTubers com Nexxuz HD o Nefarius AP han col·laborat amb el mitjà.

Comparteix

Icona de pantalla completa