Diari La Veu del País Valencià
La DGPL organitza una Matinal de llengua dedicada a la Ruta Pompeu Fabra
Per Direcció General de Política Lingüística / AMIC

La Direcció General de Política Lingüística, organitza per al proper 7 d’abril, una Matinal de llengua amb un format especial. Es tracta de la Ruta Pompeu Fabra, un recorregut a peu pel centre de Barcelona que passa per llocs clau de la vida i l’obra de Fabra. El recorregut té set parades relacionades amb la infància, els estudis i el lleure del Mestre i la seva relació amb L’Avenç, l’Ateneu, el Centre Excursionista de Catalunya i l’Institut d’Estudis Catalans. La visita es fa acompanyada dels filòlegs i experts en la vida i l’obra de Fabra, Mònica Montserrat i David Paloma, que faran les explicacions pertinents i llegiran diversos textos.

L’activitat té una durada de 2 hores i començarà a les 9 del matí. Les places per participar són limitades i les inscripcions s’acceptaran per ordre d’arribada dels formularis. La inscripció i la informació sobre el punt de sortida es confirmarà per correu electrònic.

Les Matinals de llengua són Sessions tècniques de caràcter monogràfic organitzades per la Direcció General de Política Lingüística. S’adrecen principalment a professionals de la llengua: tècnics del Consorci per a la Normalització Lingüística, planificadors i dinamitzadors lingüístics de l’Administració i de serveis lingüístics d’universitats i organitzacions diverses, activistes d’entitats de llengua, etc.

Formulari d’inscripció al portal Llengua catalana: llengua.gencat.cat/matinal_pompeufabra
Web de la ruta: http://www.rutapompeufabra.cat

Comparteix

Icona de pantalla completa