Per Tecnonews / AMIC

L’internet de les coses (IOT en les seves sigles angleses) no només se centra a l’àmbit de la casa. Empreses com la startup espanyola Kivi Green vol fa extensible aquesta tecnologia fora de les parets de la llar, és a dir, el jardí de casa teva.

Especialitzada en el sector de la jardineria Kivi Green vol proporcionar una tecnologia que farà les delícies de totes aquelles persones que vulguin tenir un bonic jardí però que no tenen temps o ganes d’estar regant tot el temps les seves plantes. El projecte que es troba en fase de finançament a través de Kickstarter vol dissenyar el primer test intel·ligent gràcies al qual poder regar les plantes sense estar a casa.

El producte permetrà que l’usuari sàpiga en tot moment com està el seu cultiu tant si és flor, planta o hortalissa. A més rega automàticament les plantes quan l’usuari no està a casa.

Tal com consideren els creadors de Kivi, el test intel·ligent no vol substituir la mà humana en el control del jardí. És molt més que això: es tracta d’una manera divertida d’aprendre quina és la millor manera de tenir un jardí radiant, i en el cas de voler tenir un hort, ens ofereix les millors receptes amb les hortalisses que hàgim plantat.

Per assolir la fabricació del producte, Kivi està demanant la quantitat de 50.000 euros. L’empresa espera que de complir-se els terminis de micromecenatge el producte pugui estar disponible per al pròxim novembre. Els que aportin quantitats a la causa podran adquirir el test intel·ligent pel preu especial de 99 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa