Diari La Veu del País Valencià
Apps per que la primavera t’alteri menys
Per Tecnonews / AMIC

La primavera ha arribat i amb ella vénen els canvis. Canvis d’humor, canvis de temps i com resa el refrany aquesta és l’estació en la qual la sang s’altera. És per això que la tecnologia pot ser una aliada perquè aquest període de l’any sigui més estable i entretingut. El web Portaltic presenta una sèrie d’apps perfectes per a la primavera. Aquí et fem un resum de quins són.

Per saber si els teus plans no quedaran passats per aigua és important que sàpigues quin temps farà. L’aplicació del temps recentment estrenada per Facebook per a mòbils pot ser una aliada perfecta perquè no se’t faci malbé cap pla. Aquesta eina funciona mitjançant la ubicació del teu telèfon.

Si seguim pensant en com combatre els canvis constants de clima per a aquesta època també cal tenir en compte l’app d’AEMET. Aquesta aplicació de l’Agència Estatal de Meteorologia et permetrà saber quin és el temps en altres parts per si la teva intenció és passar un bonic cap de setmana a la muntanya.

Primavera també és l’estació de les plantes i les flors. Així, si tens intenció de fer el teu propi jardí però abans vols saber com quedarà a la teva terrassa, el millor és que et descarreguis Garden Designer. El seu preu és de 4,99 euros i funciona mitjançant fotos reals de l’espai que volem decorar amb plantes. A això cal afegir-hi les característiques del temps perquè el programa ens indiqui quines són les millors flors i plantes que podem tenir.

Una altra app de plantes. Flowerchecker ha estat definida com el Shazam de les plantes. Amb una solament fotografia sabrem que planta és aquesta de la qual no vam saber dir el nom a la botiga. Tal com apunta Portaltic, el problema és que per cada nova planta que vulguem descobrir, haurem de pagar 70 cèntims.

Què seria de la primavera sense el pol·len? Pol·len Control i Alerta pol·len són dues aplicacions per als que tenen problemes cada vegada que arriba la primavera. Aquestes dues apps et diuen quina quantitat de pol·len hi ha en l’aire i com podem evitar-ho.

Amb aquestes apps la primavera segurament t’alterarà, però potser aquest any puguis arribar a l’estiu amb una mica de seny.

Comparteix

Icona de pantalla completa