Diari La Veu del País Valencià
Un ball sensual per a ell, per Gertru Grau Simó      
Volia fer una cosa diferent, trencar la rutina, sorprendre’l, complaure’l… necessitava notar el seu desig, el seu anhel, notar que en seguia enamorat. Ella n’estava bojament!!!

Tots dos sempre s’havien mostrat sincers, naturals, cara llavada i poc més… però això sí, una mica juganers, i entremaliats, tal com eren. Tampoc no havien utilitzat el coqueteig ni jocs de seducció, almenys conscientment.

Ella volia que eixe dia fos especial, mostrar-li una altra faceta seua, volia agradar-li, alimentar el seu amor, seduir-lo… en el fons, sols volia que l’estimés!

Havien quedat, i ella ho preparà tot per a l’ocasió amb un aire adient per al que havia pensat: “ballar per a ell”, mostrar-li les seues habilitats de ballarina que havia aprés recentment i hi preparà un ambient oriental amb ciris, perfum, coixins, música …

Ella anava a classe de dansa oriental i aviat palesà una bona predisposició per aprendre. Ell sabia que hi anava però mai li havia demanat que ballés per a ell. Per tant, sabia que ballava, però nooo com ballava!

Ell, en entrar a sa casa, s’adonà que hi havia alguna cosa diferent, feia una oloreta tan bona, una flaire tan encisadora i li preguntà, però ella en lloc de contestar-li li féu una dolça besada. Després li posà el dit a la boca indicant-li que no preguntés, i féu un senyal de mutis, li agafà la mà i el comminà amb un gest a seguir-la.

L’acomodà entre coixins, li serví un té acompanyat d’alguna cosa forteta perquè es posara a to i, mentre ell es refeia de la sorpresa i s’hi acomodava, ella desaparegué. Es canvià de roba, s’hi posà un vestit oriental, es pintà i aparegué al cap d’una estoneta al seu davant com una autèntica ballarina i … el vestit li esqueia tan bé!

Era bonic, llarg fins als peus. Constava d’una faldilla llarga amb vol i un cosset menut que li tapava els pits. A més, portava tota mena de complements, alguns per a destacar els moviments i altres simplement per fer bonic, com polseres, collar, arracades… i, perquè els moviments es veiessen bé, es nuà un mocador de monedes al maluc, que és el complement bàsic de la dansa.

Engegà la música i es posà a ballar amb els moviments propis d’aquesta dansa. Era un ball que suggeria sensualitat, exotisme i seducció, basat en moviments suaus i ondulats on participava tot el cos encara que el major moviment es localitzava als malucs, els músculs abdominals i la panxa.

El moviment de les cames era aparentment discret, encaminat a fer vibrar el cos i el vestit. Ballava descalça, la qual cosa aportava un puntet més d’erotisme i el vestit tenia un tall al costat esquerre que, en determinats moviments deixava veure tota la cama nua fins al maluc… el provocava.

S’esforçà en ballar com mai ho havia fet, amb moviments sensuals ben marcats i un somriure també molt sensual, l’ocasió ho mereixia, perquè ballava per a ell!

Ella gaudia de la dansa i manifestava la seua feminitat descobrint el plaer de ser dona. Irradiava felicitat seguint un ritme de cadència suau. L’exquisidesa dels seus moviments, la bellesa de les ones dibuixades amb el cos, la delicadesa del ritme i els sons màgics els transportà a un món màgic, llunyà, exòtic…

Ell seia al seu davant i li feia un somriure especialment dolç i encisador. Li pareixia més alta, més atractiva i més de tot allò en què es podia ser més!

No s’esperava aquella sorpresa i l’impressionà. Es quedà bocabadat perquè no coneixia aquesta nova faceta d’ella encara que n’havien parlat. Els ulls li brillaven i li omplia a la cara un somriure de satisfacció. Estava encisat i meravellat per aquella visió tan…

Començà a desitjar-la, havia de frenar el desig de tenir-la, de besar-la i acaronar-li tot el cos fins… a sadollar els seus desitjos. I quan acabà el ball s’acostaren un a l’altre. Ell li agafà la cara amb les mans i molt emocionat la besà als llavis i li digué ”Ets la més bonica del món”. T’estime!!! A ella li pujà una acolorament i es féu roja com una tomaca i correspongué als seus afalacs amb un somriure resoludament pervers.

La va besar una vegada i una altra i en aquella mirada clara i profunda se li revelava un sentiment d’admiració que el desarmava. La sang li bullia en les venes, no podia pensar, la desitjava, desitjava aquell cos, tocar-lo, abraçar-lo, estrènyer-lo… i es deixa dur d’aquell impuls indeturable. Ella frisava per estar als seus braços

Tot seguit, els dos cossos adelerats es fonien en una abraçada i el seu anhel colossal travessava instantàniament totes les etapes entre la delicadesa i la ferotgia i es desfermaven de sobte totes les lligasses del desig contingut. I amb una energia impròpia de qui s’acosta o ja ha depassat la cinquantena, no defalliren gens ni mica, es deixaren portar, s’abandonaren al desig fins quedar-se abaltits.

Gertru Grau Simó

Comparteix

Icona de pantalla completa