Diari La Veu del País Valencià
Sense sentit, segons com es mire
Fa més qui vol que qui pot 3 Sense sentit, segons com es mire

Conegut de l’amic blaver

Ximpleries, xe. Per què han de llevar el Caudillo de la plaça de València. Què li fa tenir el cavall i el Caudillo? Si és un monument històric. Quina pena dóna això. Pot ser un fill de puta però forma part de la història. Per què l’havien de treure, són com eixos de l’Irak que van treure Sadam Hussein. Són parts de la historia.

L’amic blaver
Home, però era un dictador. Per sort la dictadura es va acabar i tenim democràcia.

Conegut de l’amic blaver
Vaja… Ara la bandera que si la fiquen, que si la treuen. Han entrat aquests nous i han fet un desgavell de mil dimonis, no hi ha mans amb eixos polítics. És com una corda que si li vas posant pes, es trenca.

L’amic blaver
I que han fet els del PP durant vint anys. Jo sóc blaver però no m’agrada com ens han tractat. Només quedar-se diners públics. I el que no sega espigola, va home, per l’amor de Déu. Tu creus que ho ha fet bé?

Conegut de l’amic blaver
Es creuen molt llestos els que han entrat al govern de la Generalitat. Ara veurem que fan, els moniatos de collons. Conec un home que té una perruqueria, van dos tipus i li diuen has de tindre aigua calenta, tants metres quadrats, has de tindre-ho “aixina i allina”. Ah, i no sé quants impostos. Creu-t’ho, que no sé per on eixir, em continuava dient. Però ells que saben, els safanòries. He tingut la perruqueria més de trenta i escaig anys i han de venir a donar-me lliçons. Saps què, tanque. El jornal està malament però, si en trobe, no m’escalfe el cap ni tinc preocupacions. I l’home ha tancat, i tant, saps?

L’amic blaver
El mateix fan els industrials que quan veuen que no poden vendre, tanquen de seguida. Jo conec un poble on hi havia fàbriques tèxtils. Un empresari, de nom Manolo, tenia dues fàbriques. En veure que li anava una mica malament, va acomiadar els treballadors i la va encendre. Es deia que va ser un incendi, però ningú s’ho creia. Sembla que va encendre la nau industrial per cobrar l’assegurança. La gent li va treure el nom de Manolo faller.

Conegut de l’amic blaver
Que no pot ser, xe. Jo no faig cas de res encara que diguen que sóc burro. M’ha alegrat parlar amb tu… Ara s’ha unit Europa però cadascú va a la seua. Mira els que era Ministre d’Educació, l’han ficat en un lloc millor per a guanyar més. Menut ‘ferrabràs’… a la marxeta per guanyar-ne més. Eixos sí que saben.

L’amic blaver
Els del PP no fan més que embutxacar-se diners i més diners. N’hi ha algú que se’n salve?

Conegut de l’amic blaver
Jo si durara cinquanta anys més, veuria un tall de desastres. Garrot és el que els cal als que han entrat.
Ma filla és funcionaria i diu que hi ha un desgavell de por, els directors de plantes els han canviat i a no sé quants càrrecs els han canviat de planta. Jo què sé, xe.

L’amic blaver
Això ho fan tots els governs nous, en acabant d’unes eleccions, no?

Conegut de l’amic blaver
I bandera amunt, bandera avall. Que si la fiquen, que si la treuen. I el nou batlle de València està canviant els noms dels carrers i posant-los en valencià. Quina despesa és això!
Podrien donar els diners als necessitats.

L’amic blaver
Que es millore la llengua. Açò és el que cal fer i no deixar-la com si fos alguna digna de folklore. Si no, bona nit cresol que la llum s’apaga.

Conegut de l’amic blaver
Eixos amics, em sembla que no et van gens bé…
Encara diuen de la seguretat social, una cova de lladres els metges. Treballen allí i els mateixos metges tenen consultes privades i on cotitzen ells tot això?

L’amic blaver
Estàs deixant com un drap brut a tothom i criticant contra tot.

Conegut de l’amic blaver
Els catalans que vagen jugant, que vagen. Els anul·laran l’autonomia. Ja els estaria bé. La llei no els permet la independència. I ells que se’n volen anar d’Espanya, per què? Per morir-se de fàstic. Amb la seua economia no podran sobreviure. Patiran. Ja els estaria bé, per burros. Diuen que se’n van perquè Espanya és un país de corruptes.

L’amic blaver
I ells també són corruptes: clan Pujol, etc. En el fons d’on ve la força per la independència és del poble. Això diu l’amic Amagat.

Conegut de l’amic blaver
Eixos amics t’han menjat el cervell… Ja t’ho dic jo

L’amic blaver
Em pense que te raó eixe amic. No sabem viure sense parlar dels catalans. Els hauríem de deixar tranquils i mirar-nos més el melic?

Pau i bé

Comparteix

Icona de pantalla completa