Parèmies musicalsParèmies musicals – compàs 41

La música clàssica sobreviu gràcies als diners públics. És el que té haver estat sempre al costat del poder i les elits!

Enfront del faristol tots som iguals.
 

Comentaris

Jordiet Elda
2.
Tens raó. Tambñe la sanitat pública depén dels diners públics, possiblement perquè en la Revolució Francesa van pensar que calía que el poble vivira com els rics. I des d'allà, va anar derivant, derivant.
De totes maneres, pense que, normalment, els qui eixen beneficiats de tots les coses que depenen dels sous públics, són els roïns i els normalets, perqué els bond, bons de veritat, sempre poden fer com la gent realment bona, ia anar-se'n "a la privada".
L'çunica diferencia, hui en dia, entre un teatre públic i un altre privat, és que per l'actuació d'un número 1, els dos et cobren una psata, però en el cas del tatre públic no saps on van els diners.
  • 0
  • 0
Victor carraixet
1.

Els museus també sobreviuen dels diners públics, directament o indirectament subvencionats també el teatre, el cinema... Fins i tot grups de rock, ska, cançó... Tenen ajuts. I que continuen invertint en cultura per que és invertir en democràcia, en saber...
Un Holandés

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat