Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Calp pateix una inflamació a causa d’una banderitis aguda

A César Sánchez, alcalde de Calp i president de la Diputació d’Alacant, se li ha diagnosticat una greu inflamació localitzada a la zona occipital del crani a causa de la coneguda malaltia banderitis aguda, produïda per una obstrucció cranial i un desviament patològic dels conductes corporals. El cervell, com afirmen tots els tractats mèdics, s’hi troba en el cap, però en certs individus afectats per la banderitis aguda s’ubica de manera anòmala al cul, la qual cosa provoca que «pensen i facen cagades. Patriòticament espanyoles, això sí».

Això explicaria, més o menys, l’obsessió de l’esmentat alcalde en omplir el carrer Puchalt de Calp de portatests pintats amb els colors «rojigualdos», a banda de la descomunal bandera també «rojigualda», per descomptat, de l’escala del carrer, per on fa ben poc baixaven Isabel Bonig i Mariano Rajoy escortant el susdit edil.

No obstant això, no és la banderitis l’únic trastorn de César Sánchez, també pateix españolitis i/o aversió al valencià, rebatejant de nou el poble com Calpe. Els metges li han receptat i recomanat, calma i tranquil·litat perquè Cal Pe…nsar-se les coses abans de fer-les

Cesar Sanchez al carrer d ePuchalt de Calp

Comparteix

Icona de pantalla completa