Per Tecnonews / AMIC

Si en el seu dia, l’obsessió de tots els usuaris de telefonia mòbil era la d’intentar no gastar el saldo (aquesta paraula en ple desús dins del nostre sector), actualment, el que porta de cap a tothom és arribar a final de mes amb prou dades perquè el telèfon intel·ligent segueixi funcionant de forma òptima.

És per això que has de conèixer quines són les aplicacions que més ràpidament acaben amb les nostres dades i que segurament tots els lectors tindran en els seus mòbils. Una de les cinc segur.

Aquí van les cinc i alguns consells per minimitzar el seu impacte en la nostra tarifa de dades:

  1. Facebook és sens dubte el que podríem anomenar un vampir. Consumeix moltíssim, però si a sobre tenim activada la reproducció automàtica de l’app, podem estar segurs que no arribarem a final de mes.
  2. Twitter és de la mateixa índole que la xarxa social de Mark Zuckerberg. Afortunadament en la configuració de l’aplicació tenim una opció que ens permet usar menys dades.
  3. Instagram, la xarxa social basada en la imatge i el vídeo, pot ser la teva pròpia tomba si no tens moltes dades mensuals. Com en el cas de la xarxa social de l’ocell, és possible configurar l’app perquè facis servir menys dades del teu telèfon mòbil.
  4. Youtube no té la culpa que en la seva app es reprodueixin vídeos, el veritable causant de la manca de dades. Amb tot, si la fas servir potser hauries de programar-la perquè quan el teu mòbil no està connectat a una xarxa wifi visualitzi els continguts en format de baixa definició.
  5. Finalment tenim Spotify. Si no estàs decidit a descarregar-te la versió premium que permet escoltar música en manera offline, el que pots fer és dirigir-te a la secció de configuració i triar quina qualitat de transmissió vols, automàtica, normal, alta o extrema.

Comparteix

Icona de pantalla completa