Diari La Veu del País Valencià
Imputen el ‘campeón’ Eduardo Zaplana

«Esa persona de la que me hablan no soy yo y sino vean la foto», al·lega l’expresident de la Generalitat i exministre.

L’expresident més bronzejat de la Generalitat, Eduardo Zaplana, acaba de ser imputat pel cas Lezo en un exercici de justícia poètica. Després d’escapolir-se com un autèntic campió de tots els casos de corrupció imaginables des de la compra d’una trànsfuga en l’Ajuntament de Benidorm, una tal Maruja, fins el cas Naseiro i els tripijocs i martingales en l’embolic Aigües de València passant per l’intent de privatització -frustrat- de RTVV i la seua manipulació més barroera, doblant i substituint la plantilla d’informatius perquè era «un bastión de rojos catalanistas», li arriba una imputació que l’ha deixat més blanc que la cara d’Iniesta.

La seua defensa, a l’estil Rajoy, es basa en dir que ell no coneix eixa persona imputada de la qual li parlen, com s’hi pot demostrar per la foto que s’adjunta en aquesta informació. «Fixen-s’hi en els nassos, són ben diferents, el primer és aguilenc i el segon ben ‘xato’, eixe no sóc jo», afirma categòric l’exacalde de Benidorm, aquell que sospirava per conduir un Opel Vectra segons li confessava a Vicente Sanz, exsecretari general de RTVV, convicte i confés per assetjament sexual a tres empleades, el qual revelava que ell estava en política per a folrar-se. Com s’hi pot observar la RTVV era un cau on cabia la fauna més diversa…rèptils, serps, voltors, tot un precedent del Bioparc.

Amb Zaplana i Olivas ja van dos expresidents imputats. Francisco Camps i Alberto Fabra ja han posat les barbes a remullar.

Comparteix

Icona de pantalla completa