Diari La Veu del País Valencià
El PP abandona les Corts i es refugia a la Cova del Parpalló

La fugida de tots els diputats del PP en direcció al Paleolític superior, concretament a la cova del Parpalló, situada al Montdúver, ha causat una gran alarma social a tota la comarca de La Safor. Alguns ciutadans de Gandia s’han tancat amb pany i clau per tal d’evitar el saqueig indiscriminat que podria perpetrar la banda organitzada en la seua embogida evasió.

«Una dona baixeta que sembla un gremlin de peluix ha pegat un crit esgarrifós que ha fet tremolar els pilars de la Col·legiata», ha confessat, amb la por al cos, un senyor de Gandia que ha volgut quedat en l’anonimat per si de cas.

Cova del Parpalló

Tot indica que la banda està plenament preparada per a tornar al Paleolític i retornar a l’Edat de Pedra sense cap problema. La Guàrdia Civil s’ha mobilitzat per l’escarpada zona del Montdúver, on es troba la cova del Parpalló, per a evitar que els malfactors puguen parir un PAI, un camp de golf i un col·legi concertat. Perquè poden apropiar-se de fons públics pels tots els pobles per on passen, ha precisat un agent de la Udef.

Per la seua banda, Protecció Civil recomana que el cap de setmana no es vaja d’excursió a la zona per prudència. «Mai se sap com pot reaccionar una banda acorralada», ha aconsellat.

Comparteix

Icona de pantalla completa