El PP abandona les Corts i es refugia a la Cova del Parpalló

La fugida de tots els diputats del PP en direcció al Paleolític superior, concretament a la cova del Parpalló, situada al Montdúver, ha causat una gran alarma social a tota la comarca de La Safor. Alguns ciutadans de Gandia s’han tancat amb pany i clau per tal d’evitar el saqueig indiscriminat que podria perpetrar la banda organitzada en la seua embogida evasió.

«Una dona baixeta que sembla un gremlin de peluix ha pegat un crit esgarrifós que ha fet tremolar els pilars de la Col·legiata», ha confessat, amb la por al cos, un senyor de Gandia que ha volgut quedat en l’anonimat per si de cas.

Cova del Parpalló

Tot indica que la banda està plenament preparada per a tornar al Paleolític i retornar a l’Edat de Pedra sense cap problema. La Guàrdia Civil s’ha mobilitzat per l'escarpada zona del Montdúver, on es troba la cova del Parpalló, per a evitar que els malfactors puguen parir un PAI, un camp de golf i un col·legi concertat. Perquè poden apropiar-se de fons públics pels tots els pobles per on passen, ha precisat un agent de la Udef.

Per la seua banda, Protecció Civil recomana que el cap de setmana no es vaja d’excursió a la zona per prudència. «Mai se sap com pot reaccionar una banda acorralada», ha aconsellat.  

Comentaris

Micalet
3.

Un bon consell. Les gavines i gavians son els pitjors ocells que existeixen. Ni canten ni son bons per menjar. Els veureu sempre menjant pels abocadors, i rampinyen tot el que poden.

  • 4
  • 0
Pudentet La Safor
2.

A la cova del Parpalló no!!! que furtaràn les poques pintures rupestres que ens queden!!!.

  • 10
  • 0
Fartet la Pobla de Vallbona
1.

Felicitacions a Lluís Gallent per l'article, és una visió molt divertida de l'episodi. Això no obstant, l'argument del relat es pot veure superat per la realitat. Aquest partit s'ha convertit en un perill per a la higiene pública valenciana, una autèntica plaga.

  • 13
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat