2012.- Fa el seu traspàs el professor Josep Lluís Bausset, lluitador empedreït per la recuperació cultural, social i política del País Valencià.

1986.- Naix a Manacor el jugador de tenis professional Rafael Nadal, el millor tenista de la història sobre terra batuda, tenint en compte el seu percentatge de victòries i quantitat de títols aconseguits sobre aquesta superfície, una persona que tant ha marcat la línia esportiva d’aquesta especialitat entre els jugadors i jugadores valencians.

1865.- Naix a Alcoi l’arquitecte i professor valencià Vicent Pascual Pastor, que entre 1909 i 1913 arribà a ser alcalde d’aquesta vila.

1786.- Petició de la ciutat de València en la qual, després de criticar que només es concedira l’habilitació per a comerciar amb Amèrica al port d’Alacant, se sol·licita que també siga autoritzat el Grau de València per a fer-ho.

1365.- Per un privilegi del rei Pere el Cerimoniós, es crea a València una milícia urbana permanent anomenada “Ballesters del Centenar de la Ploma”.

1340.- Pere IV d’Aragó confirma el privilegi d’incorporació de la vila de Castelló a la Corona.

Comparteix

Icona de pantalla completa