Dia Mundial dels Trasplantats

1993.- Victòria per majoria relativa del PSOE en les eleccions generals.

1983.- S’inaugura el centre de rehabilitació d’alcohòlics rehabilitats de Torrent i Comarca dos anys després de la creació de l’associació que fundà i presidí des del primer moment Benito Pozo, amb el suport de la incipient Federació d’Associacions Ciutadanes que començava a rodar sota la gestió del socialista Valentín Fernández.

1978.- Francesc de Paula Burguera abandona el grup parlamentari centrista i es passa al Grup Mixt del Congrés de Diputats.

1976.- Constitució formal del PSPV a Almàssera.

1937.- Se celebra Junta General de la Caixa Rural i Sindicat Agrícola als locals del cinema Cervantes de Torrent. Aquesta reunió té un caràcter extraordinari amb objecte de donar compte la Comissió Liquidadora de l’entitat. Però el nou Consell d’Administració aconseguí evitar la desintegració de la Caixa Rural i continuà una tasca callada i tenaç.

1889.- Inauguració de la línia de ferrocarril de via estreta de València a Paterna. El mes següent arribaria a Llíria.

1888.- Arriba a València la regent Maria Cristina amb el seu fill Alfons XIII, infant.

1869.- Proclamació de la Constitució de 1869.

1808.- Matança de francesos presoners a la ciutadella de València i a la gent que van trobar els revoltats pels carrers fins a fer un total de 400.

1707.- Els defensors austracistes de la ciutat de Xàtiva capitulen davant les tropes borbòniques partidàries de Felip d’Anjou.

Comparteix

Icona de pantalla completa