Treballaven amb una única eina: la telepatia. No solien equivocar-se, i era així com controlaven el món. Un món que cada dia era més convuls i més corrupte.

Aquells estats eren governats per ànimes feixistes i nazis. Tots provenien d’antics governants d’aquella etapa fosca, negra.

Ànimes blanques s’havien proposat netejar-los perquè el món fos més just i s’acabés la misèria i la tirania. Els capitalistes i els governants canviaven el curs natural de la vida, i aquella terra estava condemnada a la mort. Manipulaven el clima i es produïen forts cataclismes.

Feia molt temps que Ànimes blanques lluitaven contra aquella gent usurpadora de poders i vides, però no aconseguien que canviessin de mentalitat i de criteri. Hi havia un misteri que calia destapar.

Van convocar una assemblea i van decidir esbrinar per què eren més forts que ells. Des de grans ordinadors i força mental intercedien en les ments vulnerables perquè es rebel·lessin.

Tot va ser quan, Ànimes blanques van fer presoners alguns dels capitosts i se’ls van endur a un laboratori experimental.

En el laboratori van intentar reconduir-los mentalment; quan van veure que no ho aconseguien van pensar en una intervenció directa al cervell. Havien d’acabar amb aquell problema que estenia el pànic i la misèria, la gent cada dia era més agressiva. La Terra estava condemnada a desaparèixer. Els virus fabricats en laboratoris produïen epidèmies i moltíssimes morts, sense haver de lluitar amb armes.

Allà, en el quiròfan, van descobrir que portaven un xip incrustat en la matèria grisa. Immediatament el van canviar per un altre amb ordres concretes perquè desactivessin els seus plans i convencessin tots els governs. Si guarien la Terra, els pobles reviurien en pau, amb una mentalitat neta. La lluita del bé contra el mal, per la pau i la conservació de la Terra, hauria guanyat.

Ara només calia enviar ordres via telepàtica.

Comparteix

Icona de pantalla completa