Diari La Veu del País Valencià
Rajoy substitueix Homer en un episodi dels Simpson

S’equivoca en prémer un botó i quasi està a punt de provocar una catàstrofe nuclear

Mariano Rajoy s’ha convertit en un dels líders mundials més influencers juntament amb Donald Trump i Kim Jong-un. Tant és així que és el protagonista en un episodi de la sèrie d’animació Els Simpson substituint, ni més ni menys, que al mateix Homer en el seu treball a la Central Nuclear d’Springfield. El moment més tragicòmic es produeix quan ha de prémer un botó per tal d’evitar un possible incident. El president Homer-Rajoy té tres opcions: verd, groc i roig. El verd desactiva el perill, el groc encén l’alarma i el roig provoca la catàstrofe.

A la pregunta del senyor Burns-Montoro, amo de la central, sobre si ho ha entès, la resposta en lògica homerrajoyana ha sigut:

«Es el botón lo que quieren que sean los vecinos el botón, los botones son muy botones y mucho botones, y a la tercera ya tal».

Entre farfolles arriba a dir «me ha pasado una cosa verdaderamente notable, no entiendo mis propios botones». L’error ha estat detectat a temps i és, afortunadament, corregit pel pilot Smicer-Pastor després de comprovar la trencadissa que ha estat a punt de provocar.

L’episodi acaba amb una de les seus frases estrella «Ese botón del que usted me habla no lo conozco».

Comparteix

Icona de pantalla completa