Diari La Veu del País Valencià
Rodrigo Rato es rebateja com a Roderic Estona per a eludir la justícia espanyola

«Sempre he estat a favor de la independència i el dret a decidir de Catalunya», ha dit

Rodrigo Rato, qui fóra vicepresident i ministre d’Economia i Hisenda en el govern de José Maria Aznar, president del FMI (Fons Monetari Internacional), president de Bankia i recordman mundial de Targetes Black, ha demanat la nacionalitat catalana, atès que, a través del Registre Civil, ara es fa dir Roderic Estona. «Hauré sigut més espanyol que Babieca, que el cavall d’El Cid, però, com Sant Pau en caure del rossí, he vist la llum d’això del dret a decidir i la independència», ha comunicat l’exvicepresident, el qual ha continuat la seua transformació fent seu el refrany «Morí l’haca (espanyola), però queda el rossí (català)».

El ministre de Justícia espanyol, de nom Rafael Català, ha contraatacat canviant-se el seu cognom, de Català a Español y Mucho Español.

L’equip de forenses que ha practicat l’autòpsia a Miguel Blesa ha sol·licitat ‘perfa perfa’ que els deixen fer la necròpsia a tots dos quan Nostre Senyor –i que tarde molt– tinga a bé endur-se’ls. «Seria tot un repte forense a l’alçada de CSI Las Vegas», han transmès en un despatx post mortem.

Comparteix

Icona de pantalla completa