Dates i fets del 14 de novembre

1996.- El ple del Congrés dels Diputats aprova per àmplia majoria la resolució que aconsella la integració total d'Espanya a l'estructura de l'OTAN. La proposta obté 293 vots a favor dels socialistes, el Partit Popular, Convergència i Unió i Unión del Pueblo Navarro; l'esmentada resolució va obtenir 23 vots en contra procedents de Izquierda Unida, Bloque Nacionalista Galego, Eusko Alkartasuna i Esquerra Republicana de Catalunya; també hi van haver 4 abstencions, totes elles provinents de Coalició Canària.

1808.- Destrucció de la làpida situada en la ciutadella de València que commemorava la construcció d'aquesta per Felip V després de la seua victòria en la Guerra de Successió i per a vigilar la derrota de la ciutat.

Ciutadella de València

1334.- Fra Pere de Tous, Mestre de l'Orde de Montesa, estableix noves condicions de poblament per a les aljames musulmanes de la vall de Perputxent.

1279.-Pere d'Aragó confirma el poblament de musulmans de les valls de Sagra, Pop, Callosa, Algar, Guadalest, Confrides, Castell de Castells, Gallinera, Alcalà, Benamaçil i Ebo.

La vall de Perputxent

 

  • Dates i fets del 14 de novembre (Espai cedit per la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes)

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat