Diari La Veu del País Valencià
Dates i fets del 25 de gener

2012.- El jurat del cas dels vestits va declarar “no culpable” l’expresident valencià Francisco Camps per 5 vots contra 4. Amb aquest veredicte, el jutge va declarar absolts Camps i la seua mà dreta, Ricard Costa.

2010.- Diversos partits polítics i plataformes de l’àmbit valencianista, progressista i ecologista creen a València la Coalició Compromís.

1997.- Comencen a aparèixer interferències en el senyal de TV3 durant les retransmissions de partits de futbol. ACPV denuncia pels fets uns contractistes vinculats amb Canal 9.

>

1979.- El PSPV-PSOE demana davant del Consell la dimissió de Broseta com a vicepresident de la Comissió de Transferències Estat-Consell.

1952.- Naix a València Manuel Llorente Martín, empresari valencià, president del València CF durant les temporades que van del 2009 fins al 2013.

1921.- Naix a Llíria, comarca de Camp de Túria, Juan Vicente Mas Quiles, compositor i director d’orquestra i banda.

1834.- Constitució de la Real Societat d’Amics del País d’Alacant, que comptava amb 63 socis de número i 25 corresponsals.

1257.- Jaume I concedeix el terme dels Alforins, actual Fontanars, als veïns d’Ontinyent, perquè el repoblen.

Ramón Llull

1257.- Jaume I concedeix el terme dels Alforins, actual Fontanars, als veïns d’Ontinyent, perquè el repoblen.

1239.- Balasc d’Alagó, senyor de Morella, dóna a poblar, a fur de Saragossa, els llocs de Catí, Albocàsser i Castell de Cabres.

1233.- Naix a Palma de Mallorca Ramon Llull, escriptor, filòsof, místic, teòleg, professor i missioner

Comparteix

Icona de pantalla completa