Diari La Veu del País Valencià
El govern espanyol proposa que el Mobile World Congress es trasllade a Don Benito (Extremadura)

«Los donbenitenses no tienen ni idea de móviles, pero aplaudiran a rabiar al rey preparao», ha declarat Álvaro Nadal, ministre d’Energia i Agenda Digital d’Espanya.

Davant la sorpresa inicial que hi ha un ministeri d’Agenda Digital, el govern espanyol ha plantejat de forma analògica, és a dir, a dit, que la seu del pròxim Mobile World Congress se celebre a Don Benito, província de Badajoz.

El ministre Nadal ha dit que s’ha apuntat en la seua agenda Mr. Wonderful el 25 de febrer de 2019 com a data límit per a traslladar la seua de Barcelona a la ciutat extremenya. «Se van a enterar las Colaus y Torrents esos por no dar pleitesía y genuflexión a Felipe VI», ha continuat. També ha avançat la novetat més important per a l’edició de l’any vinent: un SamsungS155, que durà incorporada una App que donarà 155 maneres de reduir la llibertat d’expressió i/o apallissar votants.

El conseller delegat de la patronal dels mòbils, John Hoffman, ha dit que acceptarà aquest canvi quan s’assabente qui és eixe senyor Don Benito.

Samsung, en principi, ha criticat la decisió per perillosa, però si van fabricar el Galaxy Note 7, al qual li explotava la bateria, també seran capaços de trobar 155 formes de mesures disbaratades, ha reconegut Sung Sam Son, director tècnic de la marca coreana. A Corea del Nord i a Espanya tenen l’èxit assegurat.

Comparteix

Icona de pantalla completa