Diari La Veu del País Valencià
El Tribunal Suprem considerarà delictes les injúries a King África

El jutge Llarena dicta una interlocutòria per la qual criticar La Bomba o Paquito el chocolatero, del cantant King África, serà considerat delicte per injuriar un rei cantant, encara que no ho siga de debò, ni rei, ni cantant. “La monarquía sea cual sea es sagrada”, diu en un fragment de l’auto judicial-musical.

Els artificiers dels TEDAX i els serveis antidroga del Ministerti de l’Interior volien investigar l’assumpte per si hi havia la intenció de fabricar un explosiu o traficar amb drogues de disseny per part de sa majestat o si el jutge s’havia tornat boig definitivament. No obstant això, en eixe moment ha intervingut el ministre Zoido, qui amaga dosis massives de cinisme en el seu garganxó dient que al senyor jutge en les seues vacances li agrada ballar Paquito el chocolatero i La Bomba abillat “con la toga y a lo loco y nadie, repito nadie, va a criticar estos bailes tan sensuales. Al señor magistrado le encanta sobre todo el estribillo»:

Un movimiento sexy

Y ahora empiezo a menear

Suavecito para abajo, para abajo, para abajo, ha reblat el ministre.

El popular rei cantant argentí, qui paradoxalment s’autotitula King África, ha agraït aquesta defensa i que no decepcionarà, atès que continuarà perpetrant cançons i balls.

Comparteix

Icona de pantalla completa