Aquests són els 32 diputats valencians amb escó al Congrés en la XIV Legislatura

Els resultats de les eleccions generals del 10 de novembre al País Valencià han repartit 10 escons al PSPV-PSOE, huit escons al PP, set escons a Vox, quatre a Unides Podem, dos a Ciutadans i un a Més Compromís
10 novembre 2019 23:46h
Més Compromís ha mantingut l'únic escó de Joan Baldoví.

VALÈNCIA (EP). Els resultats de les eleccions generals del 10 de novembre al País Valencià han repartit 10 escons al PSPV-PSOE, huit escons al PP, set escons a Vox, quatre a Unides Podem, dos a Ciutadans i un a Més Compromís.

El PSPV-PSOE ha obtingut quatre escons per la demarcació de València, els mateixos que a l'abril, que corresponen a l'actual ministre de Foment en funcions i secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos; a la secretària d'Estat de Seguretat, Ana Botella; a Vicent Sarrià, i a Josefa Andrés.

A la circumscripció d'Alacant, els socialistes han obtingut altres quatre: el ministre de Ciència en funcions, Pedro Duque; Patricia Blanquer; Alejandro Soler, i Yolanda Seva. Per part seua, Susana Ros i Germán Renau representaran els socialistes castellonencs.

En el cas del PP, a la demarcació de València han obtingut quatre escons: Belén Hoyo, Vicente Betoret, Luis Santamaría i Óscar Gamazo.

Per la d'Alacant seran diputats populars l'expresident de la Diputació, César Sánchez; Macarena Montesinos, i Agustín Almodóbar. A la circumscripció de Castelló, el PP ha obtingut un escó, que correspon a Óscar Clavell.

Pel que fa a Vox ha obtingut set escons al País Valencià. A la demarcació de València tindran escó Ignacio Gil Lázaro, Cristina Esteban i Julio Utrilla. Per la circumscripció d'Alacant seran diputats Manuel Mestre, José María Sánchez i Eduardo Luis Ruiz. I per la de Castelló serà diputat Alberto Asarta.

Per part seua, Unides Podem s'ha emportat dos escons a la demarcació de València, que corresponen a Héctor Illueca i a Roser Maestro. A la d'Alacant ha obtingut escó Txema Guijarro i Marisa Saavedra ha obtingut l'escó d'Unides Podem per la de Castelló.

Dos diputats de Ciutadans representaran els votants del País Valencià: María Muñoz, per la circumscripció de València, i Marta Martín, per la d'Alacant.

Més Compromís, per part seua, ha mantingut l'únic escó de Joan Baldoví.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next