Un Arenal Sound de rècord acull més de 300.000 assistents i genera un impacte econòmic de 40 milions

Les entrades del festival es van esgotar quatre mesos abans de l'estrena
6 agost 2019 18:33h
L'Arenal Sound va tindre lloc entre el 30 de juliol i el 4 d'agost. / EFE ARXIU

VALÈNCIA. El festival Arenal Sound ha conclòs l'edició del seu desé aniversari i s'acomiada amb un rècord de més de 300.000 assitents i un impacte econòmic superior a 40 milions d'euros a la demarcació de Castelló. 

"Hi havia expectació pel desé aniversari i la realitat és que ha sigut una edició màgica en la qual els assistents han pogut gaudir de la millor setmana de l'any", han assegurat fonts del festival. 

Des de l'organització han afirmat estar "agraïts" al públic, que ha presentat un rècord d'assistència en un cartell homenatge als artistes històrics del festival. També ha superat les expectatives en relació a les entrades, que es van esgotar quatre mesos abans de l'estrena. 

L'Arenal Sound, que ha tingut lloc entre el 30 de juliol i el 4 d'agost, ha comptat aquesta edició amb 'Desperados Beach Party, dues festes de benvinguda per a introduir el públic en l'ambient de festival. 

Des de l'organització de l'esdeveniment recorden que l'Arenal Sound no ha sigut només música, ja que el cinema, els monòlegs i les sèries també han tingut cabuda en el cartell. 

Durant la primera jornada, Karol G, Farruko, Oliver Heldens, La Pegatina i Don Patricio van ser els concerts més destacats, mentre que divendres va destacar per la presència d'Anitta, Dorian, Rayden, Zahara i, especialment, la del DJ holandés Martin Garrix. 

Dissabte els protagonistes van ser Vetusta Morla i Thirty Seconds To Mars, i en l'última jornada, Morat, C. Tangana, Nats i Waor, Beret i la sessió de tancament de DJ Don Diablo van posar punt final al festival. 

La pròxima edició de l'Arenal Sound tindrà lloc entre el 28 de juliol i el 2 d'agost del 2020 i les entrades eixiran a la venda a l'octubre.

next