'L'arròs del dijous' arriba al Micalet per a omplir de teatre el pont de desembre

L'espectacle és un homenatge "a les filles de la guerra i la postguerra espanyola"
4 desembre 2019 17:02h
L'obra 'L'arròs del dijous' està protagonitzada per Carme Juan i Estela Martínez i dirigida per Albert Bellés. / TEATRE MICALET

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull del 5 al 8 de desembre la representació de L'arròs del dijous. L'espectacle narra la història de Vicenta i Amparo, dues dones a les quals la vida els ho ha arrabassat quasi tot, però no l'arròs del dijous, símbol al qual s'agarren per a alleugerir l'espera d'un futur millor vinculat a l'arribada d'una nova vida a la llar.

L'arròs del dijous, protagonitzada per Carme Juan i Estela Martínez i dirigida per Albert Bellés, persegueix un enfocament poeticocostumista en el qual el contacte entre el drama i la quotidianitat resulta en un ambient de comèdia.

Es tracta d'un homenatge a les filles de la guerra i la postguerra espanyola que comptarà amb una sèrie de novetats des de la seua estrena l'any 2017. Per exemple, la introducció d'un nou fragment i actualitzacions en l'apartat escènic.

Les entrades es poden comprar en la web www.teatremicalet.org i a la taquilla del teatre els dies de funció des d'una hora abans de la representació.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next