'Assumptes Interns' desapareix de la graella d'À Punt

El programa que presenten Pere Aznar i Maria Juan no s'emetrà des d'aquest dilluns
1 desembre 2019 10:40h

VALÈNCIA. La direcció d'À Punt ha decidit cancel·lar Assumptes Interns, un dels programes estrela de la graella. Aquest espai d'entreteniment conduït pels humoristes Pere Aznar i Maria Juan queda així fora de la programació d'À Punt. Ara, a partir de dilluns de la setmana vinent, els programes s'han avançat una hora per a reestructurar i omplir el buit que deixa a la graella un dels programes més valents de la cadena. 

À Punt podria estar "repensant" el format per a dur a terme en el futur algun tipus de programa similar. De fet, segons apunten fonts de la cadena, l'equip d'Assumptes Interns podria estar preparant algun tipus d'espai televisiu de cara a les festes de Nadal. 

Ha sigut el mateix Pere Aznar qui també ha anunciat aquesta notícia a través de les xarxes socials. El presentador no tanca la porta a possibles nous projectes i explica que ho deixen, sí, però 'de moment'.

Assumptes Interns és, fora de la graella estrictament informativa, un dels pocs espais d'À Punt que continuava apostant pel directe, junt amb À Punt Directe. 

El format va començar en versió setmanal i al novembre de l'any passat va arrancar una nova etapa en un atrevit format de plató. Segons va avançar en el seu moment el diari Levante-EMV, l'espai coproduït per Sunrise i El Terrat ja havia rebut l'advertència que si no pujava l'audiència, finalment la cadena es veuria obligada a cancel·lar el programa. 

El programa competia en franja de màxima audiència per a altres cadenes televisives amb altres espais estatals de format semblant, com ara El Hormiguero en Antena 3 o El Intermedio en La Sexta. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next