'Assumptes Interns' reapareixerà el 31 de desembre amb un programa abans de l'especial de la nit de Cap d'Any

L'espai presentat per Pere Aznar i Maria Juan, que es va emetre per última vegada al novembre, servirà per a donar pas a Eugeni Alemany i Carolina Ferre, encarregats de donar les campanades d'À Punt
14 desembre 2019 20:15h
La direcció d'À Punt va decidir a finals de novembre cancel·lar 'Assumptes Interns', un dels programes estrela de la graella. / Imatge d'arxiu. 

VALÈNCIA. Torna Assumptes Interns, però només per una nit. Serà la del 31 de desembre, per a acomiadar l'any. A partir de les 22.15 hores, l'equip encapçalat pels humoristes Pere Aznar i Maria Juan tornarà a aparéixer en les xicotetes pantalles valencianes per a acompanyar l'audiència en les últimes hores de l'any.

Està previst que aquest programa especial dure vora mitja hora. Després, passaran el relleu a Eugeni Alemany i Carolina Ferre, que enguany tornaran a donar les campanades d'À Punt. La parella de presentadors acompanyarà l'audiència durant una hora amb un programa d'esquetxos similar al de l'any passat. Després serà el moment de la retransmissió en directe de les campanades. En el programa també participaran reporteres del magazín vespertí com ara Berta Báidez, que estarà pels carrers de Castelló de la Plana, i Àlex Blanquer, des d'Elx. A València estarà Maria Fuster.

La direcció d'À Punt va decidir a finals de novembre cancel·lar Assumptes Interns, un dels programes estrela de la graella. Així, el 2 de desembre aquest espai d'entreteniment ja va quedar fora de la programació de la televisió pública. No obstant això, sí que s'ha mantingut aquest especial per al dia 31 en què ja treballaven quan es va conéixer la supressió del programa diari.

next