Els nous programes d''Atrapa'm si pots' arriben a les pantalles d'À Punt el 23 de desembre

El concurs presentat per Eugeni Alemany comença a gravar la nova temporada, que s'estrenarà en poques setmanes en la televisió pública valenciana
30 novembre 2019 13:01h
Les reposicions que actualment emet À Punt seran substituïdes pels nous programes, que ja han començat a ser gravats. / TWITTER EUGENI ALEMANY

VALÈNCIA. El concurs Atrapa'm si pots, presentat per Eugeni Alemany, estrenarà nous programes en la televisió pública valenciana a partir del pròxim 23 de desembre, tot just abans de Nadal. Les reposicions que actualment emet À Punt seran substituïdes pels nous programes, que ja han començat a ser gravats. 

Ha sigut el carismàtic presentador qui s'ha encarregat de fer aquest anunci a través de Twitter. 

La segona setmana de novembre es va obrir càsting per a gravar la nova temporada del programa de la productora valenciana Imagina TV i del Grup MediaPro. Finalment, segons es va anunciar, aquesta setmana han començat les noves gravacions del programa. 

Aquest concurs d'èxit que presenta Eugeni Alemany és un dels continguts més vists de la televisió d'À Punt. De fet, les bones dades d'audiència no s'han vist perjudicades per la reposició des del passat mes de juliol de programes ja emesos. Fins i tot, durant molt dies Atrapa'm si pots ha sigut el contingut més vist de la cadena i algunes reposicions han superat amb escreix l'audiència de la primera emissió.

Fins ara, pel plató han passat més de 300 concursants, sis cada setmana, cada vesprada de dilluns a divendres. El programa, a més, aposta per la vertebració territorial des dels seus orígens: no només han organitzat càsting a la capital, sinó que també han fugit de la centralitat de València amb el trasllat de les proves a ciutats com Alacant i Castelló de la Plana. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next