L'avaria d'un tren a Alfafar bloqueja l'accés a l'Estació del Nord

Els combois de les línies C1 i C2 es queden aïllats a Silla
13 març 2019 10:43h
El servei s'ha mantingut només amb una via, motiu pel qual s'han produït "fortes demores". / DLV

ALFAFAR. Un tren de mercaderies avariat a l'altura de l'estació d'Alfafar-Benetússer ha provocat el bloqueig de les línies C1, que uneix Gandia (la Safor) amb València, i C2, que cobreix el trajecte entre la Costera i la ciutat del Túria.

A l'estació de Silla (l'Horta Sud), segons ha pogut constatar Diari La Veu, s'han acumulat quatre trens de Rodalia de les línies C1 i C2 i un tren de llarga distància que es dirigia cap a Barcelona.

L'avaria del tren, que s'ha produït abans de les 10 del matí d'aquest dimecres, 13 de març, ha bloquejat també el pas a nivell que separa Alfafar i Benetússer. Així, els vehicles tampoc no han pogut passar d'un municipi a l'altre.

El servei s'ha mantingut només amb una via, motiu pel qual s'han produït "fortes demores", segons ha informat Renfe. Així, els retards han acumulat quasi dues hores de demora.

El tren de mercaderies avariat ha sigut retirat de la via al voltant de les 11 hores. D'aquesta manera, el servei de Rodalia ha pogut recuperar la freqüència de pas progressivament. Tanmateix, degut als retards ocasionats, de més de 90 minuts, Renfe ha cancel·lat trens a mesura que aquests arribaven a Silla i informava els usuaris que havien de canviar de comboi per a completar el trajecte des de la localitat de l'Horta Sud fins a València.

next